Koekkenredskaber.dk: Find blandt 22002 Produkter | 201 Kategorier | 327 Brands | 276 Forhandlere

Bedste Fiskars Filetkniv: Se top 5

(Opdateret juni 2023)

Du er landet på Koekkenredskaber.dk, det helt rigtige sted at finde Fiskars filetkniv. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 5 Fiskars filetkniv

  De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på Fiskars filetkniv | ✅ Filetkniv-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Fiskars Hard Edge filetkniv, 22 cm Spar op til 12,40 % 3: Fiskars Hard Edge filetkniv, 22 cm
  • Langt og fleksibelt 22 cm blad
  • Rustfrit stål med holdbarhed og skarphed
  • Ergonomisk håndtag med perfekt greb
  • Del af Hard Edge-serien
  • Let at rengøre og genanvende emballage
  219,- hos Kitchentime DK Billigste pris af 2 forhandlere
  Fiskars Norden Filetkniv 20 cm 4: Fiskars Norden Filetkniv 20 cm
  • Filetkniv på 20 cm
  • Højkvalitets tysk karbonstål
  • Ergonomisk skaft af finsk birketræ
  • Bæredygtig og innovativ teknologi
  • Vinder af Good Design Australia pris
  594,- hos KitchenOne.dk Billigste pris af 2 forhandlere

  Detaljeret gennemgang af de 5 bedste Fiskars filetkniv

  Her kan du se hele vores liste over de bedste Fiskars filetkniv som du kan finde lige nu.

  1: Fiskars Essential filetkniv 18 cm

  Fiskars Essential filetkniv 18 cm

  Hvorfor vælge Fiskars Essential filetkniv 18 cm?

  Fiskars Essential filetkniv 18 cmFiskars Essential filetkniv er en kortere kniv med et fleksibelt blad designet til filetering af fisk.Bladlængde: 18 cmVægt: 71 gRustfrit stålHårdhed: HRC 53Tåler maskinopvask.

  2: Fiskars Functional Form filetkniv med soft-grip 20 cm

  Fiskars Functional Form filetkniv med soft-grip 20 cm

  Hvorfor vælge Fiskars Functional Form filetkniv med soft-grip 20 cm?

  Fiskars Functional Form filetkniv med soft-grip 20 cmFiletkniv med fleksibelt blad, der er designet til filetering af kød og fisk.Alle Fiskars produkter er hårdføre, ergonomiske og brugervenlige. De er designet med æstetikken for øje, ligesom der fokus på

  3: Fiskars Hard Edge filetkniv, 22 cm

  Fiskars Hard Edge filetkniv, 22 cm

  Priser og varianter

  • Langt og fleksibelt 22 cm blad
  • Rustfrit stål med holdbarhed og skarphed
  • Ergonomisk håndtag med perfekt greb
  • Del af Hard Edge-serien
  • Let at rengøre og genanvende emballage

  Hvorfor vælge Fiskars Hard Edge filetkniv, 22 cm?

  Fiskars Hard Edge filetkniv er en fantastisk kniv til alle, der elsker at filetere fisk og ønsker at opnå perfekte resultater hver gang. Dens lange og fleksible blad er ideelt til at filetere en frisk fisk med perfektion, uanset om du har fanget den selv eller købt den fra en fiskehandler.

  Bladet på Fiskars Hard Edge filetkniv er lavet af tykt, rustfrit stål, som giver kniven en holdbarhed og skarphed, der holder i lang tid. Takket være den nye og unikke LZR-EDGE™ teknologi, holder bladet skarpheden op til fire gange så længe sammenlignet med en standardkniv. Knivens blad er 22 centimeter langt, og dens samlede længde er 35,1 centimeter.

  En af de mest imponerende egenskaber ved Fiskars Hard Edge filetkniv er dens ergonomiske håndtag med et unikt 3D-mønster, der giver et perfekt greb. Det gør, at du kan arbejde med den i timevis uden at få trætte eller ømme hænder. Kniven er også let at slibe, så du altid kan opnå den ultimative knivoplevelse.

  Fiskars Hard Edge filetkniv er en del af Hard Edge-serien, som er kendt for sine skarpe og holdbare knive. Alle knivene i denne serie er fremstillet af japansk, rustfrit stål af høj kvalitet og er designet til at holde i lang tid.

  Endelig er Fiskars Hard Edge filetkniv nem at rengøre, og den kan vaskes i opvaskemaskinen. Serien leveres i en ny og mere holdbar emballage med minimalt plastindhold, så du enkelt kan genbruge den som papiremballage.

  Alt i alt er Fiskars Hard Edge filetkniv en fremragende kniv til alle, der ønsker at opnå perfekte resultater, når de fileterer fisk. Det er en kniv, der er skarp, holdbar og let at arbejde med, og som vil holde i lang tid, hvis den passes på og plejes korrekt.

  Filetkniv fra Fiskars serien Hard Edge med et langt og fleksibelt blad, der er ideel til at filetere en god friske fisk, enten fra fiskehandleren eller som du selv har fanget. Knivens blad er fremstillet af tykt, rustfrit stål, og takket være kantens beha

  4: Fiskars Norden Filetkniv 20 cm

  Fiskars Norden Filetkniv 20 cm

  Priser og varianter

  • Filetkniv på 20 cm
  • Højkvalitets tysk karbonstål
  • Ergonomisk skaft af finsk birketræ
  • Bæredygtig og innovativ teknologi
  • Vinder af Good Design Australia pris

  Hvorfor vælge Fiskars Norden Filetkniv 20 cm?

  Fiskars Norden Filetkniv 20 cm er en kvalitetskniv, der er ideel til filetering af fisk og andre former for kød. Knivens lange og smidige blad er fremstillet i højkvalitets tysk karbonstål med en hårdhed på HRC 56, hvilket sikrer en langvarig skarphed og præcision. Knivens ergonomiske skaft er lavet af varmebehandlet finsk birketræ, som er både æstetisk tiltalende og sørger for, at kniven ligger komfortabelt i hånden.

  Fiskars Norden Filetkniv er produceret i Finland ved hjælp af finske håndværksmetoder og er et eksempel på bæredygtig og innovativ teknologi. Kniven vandt den årlige Good Design Australia pris i 2018 takket være det innovative design, der gør den til et yderst funktionelt og unikt redskab.

  For optimal holdbarhed anbefales det at vaske kniven i hånden. Med Fiskars Norden Filetkniv er du sikret en fremragende og holdbar kniv, som er perfekt til filetering af fisk og andet kød.

  Norden Filetkniv fra Fiskars, der er ideel til filetering af fisk og andet kød. Det lange og smidige blad er fremstillet i højkvalitets tysk karbonstål med en hårdhed på HRC 56, der sikrer en langvarig skarphed. Det ergonomiske skaft er af varmebehandlet

  5: Fiskars Functional Form Filetkniv

  Fiskars Functional Form Filetkniv

  Hvorfor vælge Fiskars Functional Form Filetkniv?

  Fiskars Functional Form serien indeholder denne smarte Filetkniv, som er uundværlig i køkkenet. Knivens slidstærke blad i rustfrit stål er smalt og fleksibelt – ideelt til filetering af kød og fisk. Dens ergonomiske håndtag har Soft Grip ved fingerspidserne, så kniven ligger behageligt og sikkert i din hånd. Denne kniv tåler opvaskemaskine, for den nemme rengøring i hverdagen, og så er den nem at opbevare i køkkenskuffen med det slanke design. Kniven er designet i Finland.

  Andre mærker af filetkniv

  På vores liste her har vi samlet de Fiskars bedste filetkniv på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige filetkniv til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top