Koekkenredskaber.dk: Find blandt 22308 Produkter | 201 Kategorier | 328 Brands | 280 Forhandlere

Bedste Airfryer: Se top 11

(Opdateret juni 2023)

Du er landet på Koekkenredskaber.dk, det helt rigtige sted at finde airfryer. Vi har udvalgt de 11 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 11 airfryer

  De 11 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på airfryer | ✅ Airfryer-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Detaljeret gennemgang af de 11 bedste airfryer

  Her kan du se hele vores liste over de bedste airfryer som du kan finde lige nu.

  1: Jocca digital airfryer sort 10 liter

  Jocca digital airfryer sort 10 liter

  Hvorfor vælge Jocca digital airfryer sort 10 liter?

  Vil du gerne have sprøde pomfritter uden for meget fedtstof? Airfryeren har virkelig vundet mange danskers hjerter, når det kommer til nem, hurtig og fedtreduceret madlavning. Med en airfryer kan du faktisk tilberede mad med kun en smule olie og opnå fantastiske resultater lige fra sprøde pomfritter til lækre og saftige grøntsager. En airfryer skaber de samme resultater som en traditionel friture. Den traditionelle friture skal bruge en hulens masse olie, hvorimod en airfryer bruger hurtigt-cirkulerende varmluft i stedet. Du behøver heller ikke at holde øje med maden du tilbereder, da du kan indstille din aifryer så den tilpasser sig den type mad, du laver. En airfryer er i korte træk lige med: mindre olie, mindre strøm og mere sprødhed! Funktioner: Touch screen med 8 forudindstillede programmer: pizza, pomfritter, fisk, kød etc. Skridsikre fødderGennemsigtig rude Justérbar temperatur: 80-200 graderTimer som kan indstilles op til 60 min. Automatisk slukGreb med cool touch så du ikke brænder digMedfølger: drypbakke, rist, roterende kurv, roterende grill, roterende grillspyd med 10 spyd og rotisserier tangIndvendige mål: 239 x 215 x 180 mmJocca yder 3 års garanti.

  2: 5l airfryer fra onyx cookware - se den her!

  5l airfryer fra onyx cookware - se den her!

  Hvorfor vælge 5l airfryer fra onyx cookware - se den her!?

  Søger du en airfryer? Så bør du tjekke vores 5L airfryer her. Den er stor og rummelig - i et lille design.

  3: Airfryer - se vores populære 4 liter airfryer

  Airfryer - se vores populære 4 liter airfryer

  Priser og varianter

  • Multifunktionelt køkkenredskab
  • Stegning med mindre fedtstof
  • 4L stort og rummeligt design
  • Digitalt display til nem anvendelse
  • Gratis fragt og tilfredshedsgaranti

  Hvorfor vælge Airfryer - se vores populære 4 liter airfryer?

  Airfryer er et multifunktionelt køkkenredskab, der er perfekt til stegning med 80-90% mindre fedtstof/olie i forhold til traditionelle metoder. Dette gør det til det ideelle valg for sundhedsbevidste forbrugere, der ønsker at nyde deres yndlingsretter uden at skulle bekymre sig om de skadelige virkninger af overdreven fedtindtagelse.

  Med Airfryer kan du nemt og hurtigt tilberede en bred vifte af retter, lige fra sprøde fritter og chips til saftige bøffer og grøntsager. Det 4L store og rummelige design giver dig masser af plads til at lave store portioner af din yndlingsmad, selvom det har et lille og kompakt design, der nemt passer ind i enhver køkkenstørrelse.

  Airfryer er nem at anvende, takket være det digitale display, der giver dig mulighed for at vælge den perfekte temperatur og tid til at tilberede dine fødevarer. Og når du er færdig, er det nemt at rengøre og tåler opvaskemaskine, så du kan bruge mere tid på at nyde din mad og mindre tid på at rydde op.

  Hos denne forhandler får du desuden gratis fragt, 100 dages tilfredshedsgaranti og gratis retur, så du kan købe med tillid og ro i sindet. Samlet set er Airfryer en fantastisk investering for enhver, der ønsker at nyde lækker mad uden at skulle bekymre sig om fedtindholdet eller besværet ved traditionelle madlavningsmetoder.

  Er du på udkig efter en Airfryer? Klik her og se vores 4 liters Airfryer.

  4: Airfryer 8l | køb en stor airfryer hos onyx cookware

  Airfryer 8l | køb en stor airfryer hos onyx cookware

  Hvorfor vælge Airfryer 8l | køb en stor airfryer hos onyx cookware?

  Søger du en rummelig airfryer? Så tjek 8L airfryer fra ONYX Cookware. Denne airfryer er stor og rummelig - i et lille design.

  5: Airfryer 1,8 l. fra Royalty Line (fedtfattig: grille, bage, stege og friturestege)

  Airfryer 1,8 l. fra Royalty Line (fedtfattig: grille, bage, stege og friturestege)

  Hvorfor vælge Airfryer 1,8 l. fra Royalty Line (fedtfattig: grille, bage, stege og friturestege)?

  Royalty Line Airfryer 1,8 liter* -fedtfattige alternativ! Fedtfattig airfryer der tilbereder maden med minimal brug af olie- men via et smart luftcirkulationssystem. Dette er både en sundere, hurtigere og mere energibesparende måde at tilberede maden på.

  6: Airfryer 3.2 l. (fedtfattig: grille, bage, stege og friturestege)

  Airfryer 3.2 l. (fedtfattig: grille, bage, stege og friturestege)

  Hvorfor vælge Airfryer 3.2 l. (fedtfattig: grille, bage, stege og friturestege)?

  Sokany Airfryer 3,2 liter fedfattig alternativ Med vores smarte Sokany Airfryer kan du nemt og langt sundere lave dine klassiske pommes fritter eller favoritretter som hotwings, fiskefileter, forårsruller m.m. med sprød og lækker overflade. En Airfryer e

  7: Severin Airfryer 5 liter 2000 watt

  Hvorfor vælge Severin Airfryer 5 liter 2000 watt?

  Stor varmluftsfriture fra Severin, der giver dig mulighed for at tilberede dine yndlingsretter på en sundere måde, uden fedt, olie eller mados. Air Fryer XXL har otte forudindstillede programmer, som gør den nem at betjene. Fritér pommes frites, fisk, ska

  8: Mestic MA-100 airfryer 1,5L 900W

  Hvorfor vælge Mestic MA-100 airfryer 1,5L 900W?

  Har du lyst til et friturestegt måltid på ferien, men holder du øje med dit taljemål? Takket være denne 1,5 l MA-100-airfryer fra Mestic kan du hurtigt stege pomfritter, snacks og grøntsager uden at bruge fedt overhovedet. Takket være sin kompakte størrelse er denne frituregryde nem at tage med på ferie i din autocamper eller campingvogn, så du kan tilberede pomfritter, snacks og grøntsager på en sundere måde. Det er også meget nemt! Bare læg maden i, vælg den ønskede temperatur og indstil timeren. Frituregryden har en kapacitet på 1,5 l, så du kan tilberede to store portioner på én gang. Derudover har denne airfryer et analogt kontrolpanel og en indikator, der viser, hvornår frituregryden har nået den korrekte temperatur. Den har også overophedningsbeskyttelse, så du kan bruge frituregryden med ro i sindet. Farve: Sort Materiale: Plastik Mål: 29,5 x 23 x 30,3 cm (B x D x H) Effekt: 900 W Strømforsyning: 230 V~ Egnet til 2 portioner Justerbar termostat: Maks. 200 °C Justerbar timer: Op til 30 min. Aftagelig grillpande Kapacitet: 1,5 l Analogt kontrolpanel Sikring imod overophedning Indikatorlys

  9: Mestic MA-200 airfryer 2,4L 2400W

  Hvorfor vælge Mestic MA-200 airfryer 2,4L 2400W?

  Har du lyst til et friturestegt måltid på ferien, men holder du øje med dit taljemål? Takket være denne 2,4 l MA-200-airfryer fra Mestic kan du hurtigt stege pomfritter, snacks og grøntsager uden at bruge fedt overhovedet. Takket være sin kompakte størrelse er denne frituregryde nem at tage med på ferie i din autocamper eller campingvogn, så du kan tilberede pomfritter, snacks og grøntsager på en sundere måde. Det er også meget nemt! Bare læg maden i, vælg den ønskede temperatur og indstil timeren. Frituregryden har en kapacitet på 2,4 l, så du kan tilberede to store portioner på én gang. Derudover har denne airfryer et analogt kontrolpanel og en indikator, der viser, hvornår frituregryden har nået den korrekte temperatur. Den har også overophedningsbeskyttelse, så du kan bruge frituregryden med ro i sindet. Farve: Sort Materiale: Plastik Mål: 29 x 36 cm (Diam. x H) Effekt: 1300 W Strømforsyning: 230 V~ Egnet til 3 til 4 portioner Justerbar termostat: Maks. 200 °C Justerbar timer: Op til 30 min. Aftagelig grillpande Kapacitet: 2,4 l Analogt kontrolpanel Sikring imod overophedning Indikatorlys

  10: Day airfryer 5L 1450W

  Day airfryer 5L 1450W

  Hvorfor vælge Day airfryer 5L 1450W?

  Day airfryer 5L 1450WDenne Day airfryer er en god og effektiv airfryer, som sørger for en simpel og problemfri tilberedning af dine madvarer. Den moderne Day airfryer kommer i et stilfuldt design med detaljer i rustfri stål og er samtidig let at rengøre.

  11: Day airfryer 3,5L 1360W

  Hvorfor vælge Day airfryer 3,5L 1360W?

  En airfryer i dag er nærmest uundværlig i et køkken, da den gør hverdagens madlavning nemmere og sundere, da der faktisk ikke er brug for fedtstof til at lave alt fra sprøde pommes frites til lækre saftige grøntsager. Denne smarte airfryer fra Day har et enkelt og stilrent design med høj brugervenlighed. Airfryeren er også udstyret med non-slip fødder, så den står sikkert fast på køkkenbordet. Airfryeren har en 30 min. timer og temperaturjustering fra 80-200 grader samt ophedningsbeskyttelse. De forskellige løsdele der medfølger tåler en tur i opvaskemaskinen. Alt i alt en rigtig fornuftig airfryer som helt sikkert vil gøre madlavningen nemmere og sundere.

  124 yderligere airfryer

  De 11 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på den bedste airfryer i 2023 - men var det rigtige produkt for dig ikke blandt de airfryer vi havde udvalgt kan du også kigge blandt disse 124 airfryer:

  Air Fryer 6 Liter 1800 Watt Gastronoma Spar 46,70%

  Air Fryer 6 Liter 1800 Watt Gastronoma

  1499,- 799,-

  Billigste af 3 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Ninja Air Fryer Dual Zone, 9,5 Liter Spar 14,55%

  Ninja Air Fryer Dual Zone, 9,5 Liter

  2199,- 1879,-

  Billigste af 4 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Ninja Foodi Health Grill & Air Fryer, 1750 Watt, 5 Programs.

  Ninja Foodi Health Grill & Air Fryer, 1750 Watt, 5 Programs.

  1649,-

  Billigste af 3 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Ninja Air Fryer, 1500 Watt, 3,8 Liter Spar 16,68%

  Ninja Air Fryer, 1500 Watt, 3,8 Liter

  1199,- 999,-

  Billigste af 4 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Ninja Air Fryer Dual Zone, 7,6 Liter, 2400 Watt

  Ninja Air Fryer Dual Zone, 7,6 Liter, 2400 Watt

  1520,-

  Billigste af 5 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Instant Pot Crips 8 L Spar 25,01%

  Instant Pot Crips 8 L

  2399,- 1799,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Wilfa AF2B-550 Crispier Airfryer, 5,5 liter Spar 26,68%

  Wilfa AF2B-550 Crispier Airfryer, 5,5 liter

  1499,- 1099,-

  Billigste af 3 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  OBH Actifry Extra Spar 50,02%

  OBH Actifry Extra

  2599,- 1299,-

  Billigste af 8 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  OBH Nordica Easy Fry & Grill Precision 2in1, sort Spar 51,24%

  OBH Nordica Easy Fry & Grill Precision 2in1, sort

  2049,- 999,-

  Billigste af 7 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  OBH Nordica Genius XL ActiFry

  OBH Nordica Genius XL ActiFry

  1692,-

  Billigste af 9 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Ariete Digital Airfryer

  Ariete Digital Airfryer

  699,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Wilfa AF1W-350 Crispier Airfryer, 3,5 liter Spar 50,04%

  Wilfa AF1W-350 Crispier Airfryer, 3,5 liter

  1199,- 599,-

  Billigste af 3 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Princess Digital airfryer XXL 4,5 liter

  Princess Digital airfryer XXL 4,5 liter

  778,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  DeLonghi FH2102.W Frituremaskine/airfryer

  DeLonghi FH2102.W Frituremaskine/airfryer

  1300,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  OBH Nordica Easy Fry & Grill XXL 2-in-1 airfryer, 6,5 liter

  OBH Nordica Easy Fry & Grill XXL 2-in-1 airfryer, 6,5 liter

  1395,-

  Billigste af 5 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Princess Steam airfryer 6,5 liter

  Princess Steam airfryer 6,5 liter

  1456,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  OBH Nordica Easy Fry Compact Digital airfryer

  OBH Nordica Easy Fry Compact Digital airfryer

  739,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Wilfa Airfryer 3,5 liter Spar 50,04%

  Wilfa Airfryer 3,5 liter

  1199,- 599,-

  Billigste af 4 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Philips HD9952/00 Airfryer Accessory XXL pizza-sæt

  Philips HD9952/00 Airfryer Accessory XXL pizza-sæt

  326,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Electrolux Explore 6 rustfrit stål 5,4 liter Spar 37,26%

  Electrolux Explore 6 rustfrit stål 5,4 liter

  2150,- 1349,-

  Billigste af 3 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Cuisinart Airfryer miniovn, 17 liter, grå

  Cuisinart Airfryer miniovn, 17 liter, grå

  1787,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Severin 2430 Airfryer

  Severin 2430 Airfryer

  632,-

  Billigste af 3 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Caso Airfry Chef 1700 airfryer, 22 liter

  Caso Airfry Chef 1700 airfryer, 22 liter

  1569,-

  Billigste af 5 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Philips HD9950/00 Airfryer Accessory XXL partysæt

  Philips HD9950/00 Airfryer Accessory XXL partysæt

  263,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Steba HF5000 airfryer XL

  Steba HF5000 airfryer XL

  999,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Philips HD9252/70 Airfryer Spectre Com Digital W

  Philips HD9252/70 Airfryer Spectre Com Digital W

  999,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Tristar Mini Crispy Fryer Spar 12,02%

  Tristar Mini Crispy Fryer

  499,- 439,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Philips HD9200/90 Airfryer Spectre Com

  Philips HD9200/90 Airfryer Spectre Com

  950,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Princess Digital Touch airfryer XL 3,2 liter

  Princess Digital Touch airfryer XL 3,2 liter

  639,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Berlinger Haus - Airfryer 3.2 L / 1350W - 80-200℃ - Carbon Pro Edition Spar 16,92%

  Berlinger Haus - Airfryer 3.2 L / 1350W - 80-200℃ - Carbon Pro Edition

  1359,- 1129,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Berlinger Haus - Airfryer 3.2L / 1350W - 80-200℃ - Black Rose Edition Spar 16,68%

  Berlinger Haus - Airfryer 3.2L / 1350W - 80-200℃ - Black Rose Edition

  1379,- 1149,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Royalty Line Airfryer 3.0L / 1400W - 80⁰C - 200⁰C - Med timer Spar 15,41%

  Royalty Line Airfryer 3.0L / 1400W - 80⁰C - 200⁰C - Med timer

  649,- 549,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  OBH Nordica airfryer - Actifry Genius AG7738S0 Spar 37,52%

  OBH Nordica airfryer - Actifry Genius AG7738S0

  2399,- 1499,-

  Billigste af 4 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  OBH Nordica airfryer - Easy Fry & Grill Steam 3in1 XXL Black Digital Spar 46,89%

  OBH Nordica airfryer - Easy Fry & Grill Steam 3in1 XXL Black Digital

  3199,- 1699,-

  Billigste af 4 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Hâws airfryer - Samsø Smart Fryer - AFRY20200 Spar 46,70%

  Hâws airfryer - Samsø Smart Fryer - AFRY20200

  1499,- 799,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Princess airfryer - 182080 Spar 45,02%

  Princess airfryer - 182080

  1999,- 1099,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Profi Cook airfryer - 501200 Spar 45,02%

  Profi Cook airfryer - 501200

  1999,- 1099,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Emerio airfryer - AF-126668 Spar 40,04%

  Emerio airfryer - AF-126668

  999,- 599,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Gastronoma airfryer - 18290003 Spar 40,02%

  Gastronoma airfryer - 18290003

  1999,- 1199,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Tristar airfryer - High Speed Air convection Technology - FR-6997 Spar 33,36%

  Tristar airfryer - High Speed Air convection Technology - FR-6997

  1499,- 999,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Hâws smartfryer - Sejerø Dobbelt Airfryer Spar 30,02%

  Hâws smartfryer - Sejerø Dobbelt Airfryer

  1999,- 1399,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Zwilling airfryer - Electrics - 1021777 Spar 27,30%

  Zwilling airfryer - Electrics - 1021777

  1099,- 799,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Lækre opskrifter til din airfryer - Hæftet

  Lækre opskrifter til din airfryer - Hæftet

  99,-

  Billigste af 5 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Instant airfryer - Vortex Plus 8 Dual Clear Cook Spar 22,49%

  Instant airfryer - Vortex Plus 8 Dual Clear Cook

  2499,- 1937,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Ninja Foodi MAX PRO grill & airfryer - AG651EU Spar 20,98%

  Ninja Foodi MAX PRO grill & airfryer - AG651EU

  3199,- 2528,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Airfryer opskrifter 2 - Hæftet Spar 19,75%

  Airfryer opskrifter 2 - Hæftet

  299,- 239,95

  Billigste af 3 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Instant airfryer - Vortex Plus 6 Clear Cook Spar 18,76%

  Instant airfryer - Vortex Plus 6 Clear Cook

  1599,- 1299,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Instant airfryer - Vortex Slim Quiet Mark - Sort Spar 16,68%

  Instant airfryer - Vortex Slim Quiet Mark - Sort

  1199,- 999,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Instant airfryer - Vortex Plus VersaZone - Sort Spar 14,82%

  Instant airfryer - Vortex Plus VersaZone - Sort

  2699,- 2299,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  HOLMs deli XL airfryer Spar 14,31%

  HOLMs deli XL airfryer

  699,- 599,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Tristar tilbehørssæt til airfryer - FR-6939

  Tristar tilbehørssæt til airfryer - FR-6939

  199,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Coop airfryer

  Coop airfryer

  799,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Princess airfryer tilbehørspakke

  Princess airfryer tilbehørspakke

  249,-

  Billigste af 3 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Xiaomi MAF05 Smart Air Fryer Pro - hot air fryer - white

  Xiaomi MAF05 Smart Air Fryer Pro - hot air fryer - white

  911,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Fritel Chef SnackTastic 5804

  Fritel Chef SnackTastic 5804

  1199,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Philips Baking kit for Airfryer XXL incl. 9 muffin cups

  Philips Baking kit for Airfryer XXL incl. 9 muffin cups

  310,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Ninja Foodi MAX Dual Zone AF400EU - hot air fryer - black

  Ninja Foodi MAX Dual Zone AF400EU - hot air fryer - black

  1930,-

  Billigste af 3 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Ninja Max Airfryer AF160EU

  Ninja Max Airfryer AF160EU

  1128,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Cosori Premium Airfryer - white

  Cosori Premium Airfryer - white

  1255,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Emerio Smart Fryer AF-123544 - hot air fryer - black

  Emerio Smart Fryer AF-123544 - hot air fryer - black

  674,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  OBH Nordica Easy Fry & Grill Classic 2in1 AG5018S0

  OBH Nordica Easy Fry & Grill Classic 2in1 AG5018S0

  940,-

  Billigste af 5 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Philips HD9954 Airfryer Light snack kit - accessory kit

  Philips HD9954 Airfryer Light snack kit - accessory kit

  330,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Cosori Premium Airfryer - Black

  Cosori Premium Airfryer - Black

  1255,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Tristar Tris Heißluft-Fritteuse 4.5 L bk | 1500 Watt

  Tristar Tris Heißluft-Fritteuse 4.5 L bk | 1500 Watt

  601,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Cosori Premium Smart airfryer (sort)

  Cosori Premium Smart airfryer (sort)

  1999,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Cosori Premium airfryer (hvid)

  Cosori Premium airfryer (hvid)

  1990,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Logik airfryer med 5,6 liter kapacitet (sort)

  Logik airfryer med 5,6 liter kapacitet (sort)

  899,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Delicious bagepapir til airfryer - rundt BPR50

  Delicious bagepapir til airfryer - rundt BPR50

  179,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Cosori airfryer tilbehør 6 stk.

  Cosori airfryer tilbehør 6 stk.

  749,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Emerio Smart Airfryer

  Emerio Smart Airfryer

  599,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Emerio Smart airfryer AF-115668

  Emerio Smart airfryer AF-115668

  599,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Emerio smart Dual Zone Airfryer

  Emerio smart Dual Zone Airfryer

  1599,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Philips AirFryer XXL morgenmadssæt

  Philips AirFryer XXL morgenmadssæt

  329,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Logik airfryer LAFB21E

  Logik airfryer LAFB21E

  377,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Cosori Dual Blaze airfryer (mørkegrå)

  Cosori Dual Blaze airfryer (mørkegrå)

  1999,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Cosori Premium airfryer (rød)

  Cosori Premium airfryer (rød)

  1990,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Ninja Foodi MAX elgrill og air fryer AG551EU

  Ninja Foodi MAX elgrill og air fryer AG551EU

  1950,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Emerio airfryer AF-125322.2

  Emerio airfryer AF-125322.2

  489,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Cosori dehydrator/airfryer

  Cosori dehydrator/airfryer

  2189,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Fritel My Snack Tastic 4202 138560 - Airfry Spar 17,25%

  Fritel My Snack Tastic 4202 138560 - Airfry

  510,- 422,-

  Billigste af 3 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  AIVIQ Premio Dual Airfryer - AAF-D321 Spar 13,34%

  AIVIQ Premio Dual Airfryer - AAF-D321

  1499,- 1299,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Airfryer Opskrifter - Britt Andersen - Bog

  Airfryer Opskrifter - Britt Andersen - Bog

  249,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Ariete 4619 - Airfryer

  Ariete 4619 - Airfryer

  1199,-

  Billigste af 3 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Airfryer engangspapir - 50 stk. pr. pakke

  Airfryer engangspapir - 50 stk. pr. pakke

  45,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  TaoTronics Airfryer 5L, Sort

  TaoTronics Airfryer 5L, Sort

  699,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Ariete Airfryer - dobbelt med 2 kurve

  Ariete Airfryer - dobbelt med 2 kurve

  1669,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Princess Airfryer XXL 5,2 L Enkelt Sort Enkeltstående 1700 W - 182055 Spar 42,70%

  Princess Airfryer XXL 5,2 L Enkelt Sort Enkeltstående 1700 W - 182055

  1199,- 687,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Elvita CLF5520S - Airfryer Spar 15,02%

  Elvita CLF5520S - Airfryer

  999,- 849,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Airfryer gryde - Sund madlavning

  Airfryer gryde - Sund madlavning

  499,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Jocca digital airfryer sort/stål 5 liter 1450 watt

  Jocca digital airfryer sort/stål 5 liter 1450 watt

  1499,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Philips Compact Essential Airfryer Sort

  Philips Compact Essential Airfryer Sort

  960,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Jocca airfryer digital sort 5 liter

  Jocca airfryer digital sort 5 liter

  1499,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Tristar FR-6970 airfryer med 2 skuffer 2x4,5 liter

  Tristar FR-6970 airfryer med 2 skuffer 2x4,5 liter

  2499,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Jocca digital airfryer sort 7,4 liter 1800 watt

  Jocca digital airfryer sort 7,4 liter 1800 watt

  999,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Gastronoma dobbelt Low Fat airfryer sort 9 liter + Aldente madpincet

  Gastronoma dobbelt Low Fat airfryer sort 9 liter + Aldente madpincet

  1499,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Airfryer silikone muffinforme 6 stk.

  Airfryer silikone muffinforme 6 stk.

  39,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Jocca Dual Zone airfryer sort 2x4 liter 1700 watt

  Jocca Dual Zone airfryer sort 2x4 liter 1700 watt

  2499,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Airfryer bagepapir/stegepapir genanvendeligt 25x25 cm

  Airfryer bagepapir/stegepapir genanvendeligt 25x25 cm

  29,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Jocca airfryer 7,4 liter + Aldente madpincet

  Jocca airfryer 7,4 liter + Aldente madpincet

  999,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Airfryer bagepapir/stegepapir genanvendeligt Ø25 cm

  Airfryer bagepapir/stegepapir genanvendeligt Ø25 cm

  29,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Jocca airfryer 5 liter + Aldente madpincet

  Jocca airfryer 5 liter + Aldente madpincet

  799,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Cecotec - Airfryer - Turbo Cecofry 4d Healthy - 1350w Spar 28,14%

  Cecotec - Airfryer - Turbo Cecofry 4d Healthy - 1350w

  1669,95 1199,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Black & Decker - Airfryer Miniovn Bxaf1200e - 1700 W 12 L - Sort

  Black & Decker - Airfryer Miniovn Bxaf1200e - 1700 W 12 L - Sort

  1459,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Philips Airfryer Hd9200/90 - 1400 W 4,1 L - Sort

  Philips Airfryer Hd9200/90 - 1400 W 4,1 L - Sort

  1019,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Cecotec Airfryer 5500 Pro - 5,5 L - 1700w - Sort

  Cecotec Airfryer 5500 Pro - 5,5 L - 1700w - Sort

  934,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Airfryer Kogebogen - Jenny Tschiesche - Bog

  Airfryer Kogebogen - Jenny Tschiesche - Bog

  119,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Nordic Sense - Airfryer - 5 Liter - 1650w

  Nordic Sense - Airfryer - 5 Liter - 1650w

  1149,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Moulinex - Airfryer - 4,2 L - Ez501810

  Moulinex - Airfryer - 4,2 L - Ez501810

  1149,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Tefal Easy Fry Compact Ey1018 Airfryer

  Tefal Easy Fry Compact Ey1018 Airfryer

  839,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Tefal Ey201d Airfryer - 1500w 4,2 L - Stål

  Tefal Ey201d Airfryer - 1500w 4,2 L - Stål

  1159,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Tristar Fr-6976pr - Airfryer - 3,5 L 1500w

  Tristar Fr-6976pr - Airfryer - 3,5 L 1500w

  769,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Easy Fry Compact Digital Airfryer Sort 1,6 L

  Easy Fry Compact Digital Airfryer Sort 1,6 L

  599,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Mestic Airfryer MA-100

  Mestic Airfryer MA-100

  699,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Ninja Foodi - MAX PRO grill & Airfryer - AG651EU

  Ninja Foodi - MAX PRO grill & Airfryer - AG651EU

  2478,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Instant - Vortex 6 Air Fryer 5.7 L 1700W - Airfryer

  Instant - Vortex 6 Air Fryer 5.7 L 1700W - Airfryer

  1299,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Bodum - MELIOR Airfryer 4.5 L, 1500 W

  Bodum - MELIOR Airfryer 4.5 L, 1500 W

  1299,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Instant - Vortex ClearCook 5.7 L Airfryer - 1700W

  Instant - Vortex ClearCook 5.7 L Airfryer - 1700W

  1249,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Instant - Vortex Plus Dual ClearCook 7.6 L 1700W - Airfryer

  Instant - Vortex Plus Dual ClearCook 7.6 L 1700W - Airfryer

  1937,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Instant - Vortex Mini Black 2 L 1400W - Airfryer (DemO)

  Instant - Vortex Mini Black 2 L 1400W - Airfryer (DemO)

  545,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Philips - HD9270/96 AirFryer

  Philips - HD9270/96 AirFryer

  1485,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Instant - Vortex Mini White 2 L 1400W Airfryer

  Instant - Vortex Mini White 2 L 1400W Airfryer

  588,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Instant Pot - Pro Crisp 8 L Pressure Cooker & AirFryer

  Instant Pot - Pro Crisp 8 L Pressure Cooker & AirFryer

  1999,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Ninja - Foodi Pressure Cook & Airfryer 7-in1 - OP300EU

  Ninja - Foodi Pressure Cook & Airfryer 7-in1 - OP300EU

  1805,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Instant - Vortex Mini Black 2 L 1400W - Airfryer

  Instant - Vortex Mini Black 2 L 1400W - Airfryer

  545,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>

  Airfryer fra udvalgte mærker

  På vores liste her har vi samlet de bedste airfryer på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige airfryer til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top