Du er landet på Koekkenredskaber.dk, det helt rigtige sted at finde bestik. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle bestik tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Bambus Bestik

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos PartyVikings.dk.

Her kan “Bambus Bestik” fås til 19,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Bambus bestik der er perfekt til fest, picnic eller andet.
Du slipper for opvasken men bruger ikke unødvendig plastik. …

Se hos PartyVikings.dk ❯❯

2: Bestiksæt Gobites Trio

Anden anbefaling har vi fundet hos Koeletaske.dk, hvor du kan købe Bestiksæt Gobites Trio til kun 113,95 kr.

Se hos Koeletaske.dk ❯❯

3: Bestiksæt i boks

Næste anbefaling er “Bestiksæt i boks”.

Dagens bedste tilbud på “Bestiksæt i boks” har vi fundet hos Koeletaske.dk hvor prisen lige nu er 160,95 kr.

Se hos Koeletaske.dk ❯❯

4: Humangear Gobitesquattrogray – Bestik

Produkt nummer 4 på vores “bestik-liste” er Humangear Gobitesquattrogray – Bestik som du lige nu kan købe for 130,- hos Koeletaske.dk

Se hos Koeletaske.dk ❯❯

8: Gerber Compleat – Cook Eat Clean Tong, Fsg – Bestik

Sidste produkt på vores liste er Gerber Compleat – Cook Eat Clean Tong, Fsg – Bestik som vi har fundet til 235,95 hos Koeletaske.dk.

Se hos Koeletaske.dk ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste bestik i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse bestik:

Dyreste Bestik på listen er Robert Welch Radford bestiksæt 84 dele fra KitchenOne.dk med en pris på 4390.00. Billigste udvalgte Bestik er Bambus Bestik som du kan købe for 19.00 hos PartyVikings.dk. Forskellen på de to priser er 4371 kr. – de 8 Bestik vi har fundet koster i gennemsnit 18124.57 kr.
Ovenstående Bestik data og priser er hentet fra 12 butikker (PartyVikings.dk, Koeletaske.dk, MAXiPRO, Outmore.dk, Takforgaven.dk, Helsebixen.dk, Well.dk, Med24, Pixojet, Randomshop, Capida.dk, KitchenOne.dk). Alle Bestik tilbud er opdateret i dag 02-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Bestik guides:

Fandt du ikke det rigtige Bestik blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Bestik: