Du er landet på Koekkenredskaber.dk, det helt rigtige sted at finde Aida køkkenredskaber. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Aida køkkenredskaber tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Aida RAW opbevaringskrukke og køkkenredskaber, arctic white

  • Mærke: Aida
  • Farve: Hvid

Sidste produkt på vores liste er Aida RAW opbevaringskrukke og køkkenredskaber, arctic white som vi har fundet til 214,15 hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Sæt med opbevaringskrukke i farven Arctic White og to køkkenredskaber fra RAW serien fra danske Aida.
Krukken har et stilrent cylinderformet design af stentøj i høj kvalitet og leveres inklusive træpalet og ske.
Perfekt til stilfuld og praktisk opbevaring…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Aida Køkkenredskaber på listen er Aida RAW opbevaringskrukke og køkkenredskaber, arctic white fra KitchenOne.dk med en pris på 214.15. Billigste udvalgte Køkkenredskaber er Aida RAW opbevaringskrukke og køkkenredskaber, arctic white som du kan købe for 214.15 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Aida Køkkenredskaber data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Aida Køkkenredskaber tilbud er opdateret i dag 05-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Køkkenredskaber guides:

Fandt du ikke det rigtige Køkkenredskaber blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Køkkenredskaber: