Bedste InnovaGoods Knivblad - se top 1

blandt 1 knivblade
Udsalg - spar 14 % 5-i-1 Mandolin Rivejern Choppie+ InnovaGoods

Fundet hos Økologisk-Supermarked og 1 andre - spar 25 kr.

5-i-1 Mandolin Rivejern Choppie+ InnovaGoods

114 kr. 139 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

  • 5-i-1 hakker med mandolin
  • Knivblade i rustfrit stål
  • Kompakt og let at bruge
  • Inkluderer opskrifter i 24 sprog
  • Skridsikre fødder og anti-cut beskytter

Længere beskrivelse af 5-i-1 Mandolin Rivejern Choppie+ InnovaGoods:

Choppie Expert 5-i-1 Hakker & Mandolin med knivblade i rustfrit stål - med opskrifter er det perfekte køkkenredskab til at skære og hakke grøntsager og frugt på en effektiv og praktisk måde. Denne 5-i-1 model er lavet i rustfrit stål og har knivblade, der er skarpe og holdbare, så de kan klare selv de hårdeste ingredienser.

Denne lille hakker er kompakt og tager minimal plads i køkkenet. Den er let at bruge og super smart med sit moderne design, der har åbning i tre dele. Du kan let skifte mellem de forskellige tilbehør til rivejern, der inkluderer fin, grov og makuleringsmaskine, samt de to skæreudstyr, flad klinge og rynkeblad. Hakkeren har også en anti-cut beskytter og skridsikre fødder for at sikre, at du kan bruge den sikkert og uden risiko for skader.

Choppie Expert 5-i-1 Hakker & Mandolin med knivblade i rustfrit stål - med opskrifter leveres med en pakke, der indeholder en manual og opskrifter på hele 24 forskellige sprog, herunder engelsk, fransk, spansk, tysk, italiensk og russisk. Denne komplette og effektive grøntsagsskærer og rivejern er meget behagelig og praktisk at bruge og kan let rengøres i opvaskemaskinen.

Så hvis du vil have et køkkenredskab, der kan spare dig tid og besvær i køkkenet, er Choppie Expert 5-i-1 Hakker & Mandolin med knivblade i rustfrit stål - med opskrifter det perfekte valg for dig.

    Materiale
  • Stål
  • Ædelstål
Se hos billigste forhandler

Filtre Indholdfortegnelse Menu
Top