Koekkenredskaber.dk: Find blandt 22002 Produkter | 201 Kategorier | 327 Brands | 276 Forhandlere

Bedste Rosendahl Grydeske: Se top 1

(Opdateret juni 2023)

Vi har fundet den bedste Rosendahl grydeske på markedet lige nu - den kan du læse mere om her:

Indholdsfortegnelse

  1: Rosendahl RÅ grydeske, thermo ash

  Rosendahl RÅ grydeske, thermo ash

  Priser og varianter

  • Træske i varmebehandlet asketræ
  • Velegnet til madlavning og servering
  • Stilfuld og praktisk tilføjelse
  • Længde på 30 cm, bredde på 7 cm
  • Perfekt nordisk formsprog

  Hvorfor vælge Rosendahl RÅ grydeske, thermo ash?

  Beskrivelse af Rosendahl RÅ grydeske, thermo ash:

  Rosendahl RÅ grydeske, thermo ash er en træske, der hører til RÅ-serien fra Rosendahl. Grydeskeen er lavet af robust, varmebehandlet asketræ, som giver en lang holdbarhed og et flot udseende. Med dens store skehoved er grydeskeen velegnet både til madlavning og servering, og den vil være en stilfuld og praktisk tilføjelse til ethvert køkken. Grydeskeen har en længde på 30 centimeter og en bredde på 7 centimeter.

  Det er vigtigt at bemærke, at Rosendahl RÅ grydeske, thermo ash skal vaskes i hånden med et mildt rengøringsmiddel, da den ikke tåler opvaskemaskine.

  RÅ-serien er designet i samarbejde med den danske kok Jesper Vollmer, som har brugt sin mangeårige erfaring som professionel kok til at udvikle en række stilfulde og brugervenlige produkter med et godt greb, perfekt balance og et stilfuldt nordisk formsprog.

  Rosendahl RÅ grydeske, thermo ash vil være en god tilføjelse til ethvert køkken og vil være en perfekt gave til dem, der sætter pris på stilfuldt skandinavisk design og høj kvalitet.

  Grydeskeen fra RÅ er fremstillet i robust og praktisk varmebehandlet asketræ og er med sit rummelige skehoved også meget velegnet til servering. Køkkenredskaberne i RÅ-serien er skabt i samarbejde med kokken Jesper Vollmer, der på baggrund af mange års erfaring i kokkefaget med braisering, tournering og tilsmagning har designet en række produkter med fokus på det gode greb og den gode brugsoplevelse med perfekt afstemt tyngde og balance til dit bord og dit køkken. RÅ-kollektionen, der er kendetegnet ved de bedste redskaber i et enkelt og nordisk formsprog, udvides nu med nye kvalitetsprodukter til køkkenet.

  Andre mærker af grydeskeer

  På vores liste her har vi samlet de Rosendahl bedste grydeskeer på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige grydeske til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top