Du er landet på Koekkenredskaber.dk, det helt rigtige sted at finde Rosendahl bestik. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Rosendahl bestik tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Rosendahl Grand Cru bestiksæt, 16 dele

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Rosendahl Grand Cru bestiksæt, 16 dele” fås til 972,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Tidløst 16-deles bestiksæt fra Rosendahl og serien Grand Cru.
Det elegante design på Grand Cru-serien er præget af en lige linje og en naturlig udformning i spidsen.
Det cylinderinspirerede greb giver et både sikkert og velafbalanceret greb.
De rene linje…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Rosendahl Grand Cru Bistro Bestiksæt, 16 dele – Askegrå

Anden anbefaling har vi fundet hos Erling Christensen Møbler, hvor du kan købe Rosendahl Grand Cru Bistro Bestiksæt, 16 dele – Askegrå til kun 799,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Flot og moderne bestik i askegrå Med det nye bistrobestik fra Rosendahl får du et friskt pust af fransk cafeæstetik i hverdagen.
Bestiksættet indeholder 16 dele, og de fire knive, fire gafler, fire skeer og fire teskeer er alle skabt til at holde sig pænt…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

3: Rosendahl Grand Cru Bistro Bestiksæt, 16 dele – Blush

Sidste produkt på vores liste er Rosendahl Grand Cru Bistro Bestiksæt, 16 dele – Blush som vi har fundet til 799,- hos Erling Christensen Møbler.

Forhandlerens beskrivelse:
Flot og moderne bestik i Blush Med det nye bistrobestik fra Rosendahl får du et friskt pust af fransk cafeæstetik i hverdagen.
Bestiksættet indeholder 16 dele, og de fire knive, fire gafler, fire skeer og fire teskeer er alle skabt til at holde sig pænt t…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

Dyreste Rosendahl Bestik på listen er Rosendahl Grand Cru bestiksæt, 16 dele fra KitchenOne.dk med en pris på 972.00. Billigste udvalgte Bestik er Rosendahl Grand Cru Bistro Bestiksæt, 16 dele – Askegrå som du kan købe for 799.00 hos Erling Christensen Møbler. Forskellen på de to priser er 173 kr.
Ovenstående Rosendahl Bestik data og priser er hentet fra 2 butikker (KitchenOne.dk, Erling Christensen Møbler). Alle Rosendahl Bestik tilbud er opdateret i dag 01-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Bestik guides:

Fandt du ikke det rigtige Bestik blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Bestik: