Du er landet på Koekkenredskaber.dk, det helt rigtige sted at finde røremaskine. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle røremaskine tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Røremaskine i træ fra New Classic Toys

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Min Egen Verden.

Her kan “Røremaskine i træ fra New Classic Toys” fås til 399,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Røremaskine med masser til tilbehør og stor legeværdi for børnene.
Røremaskinen er i træ, i god kvalitet, og har et vildt flot retro udseende i natur og modehvid.Tilbehør; æg som kan deles, sukker, mel og mælk – de primære ingredienser når der skal bage…

Se hos Min Egen Verden ❯❯

2: Røremaskine

  • Dagens pris: 149,- kr.
  • Fundet hos Ciha

Anden anbefaling har vi fundet hos Ciha, hvor du kan købe Røremaskine til kun 149,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
En røremaskine eller bage mixer I sødt unisex design.
Sættet indeholder mixer, en skål, et æg og en pakke mel. Perfekt udstyr til et legekøkken! Kom lidt mel i skålen, tilføj æg og vand – løft nu håndtaget op og sæt skålen under mine-armene.
“Start”…

Se hos Ciha ❯❯

3: Blande og røremaskine 1600 watt

Næste anbefaling er “Blande og røremaskine 1600 watt”.

Dagens bedste tilbud på “Blande og røremaskine 1600 watt” har vi fundet hos Globaltools hvor prisen lige nu er 1292,50 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Powerplus el-værktøj er i højest kvalitet og desingPowerplus el-værktøj, producerets af Varo i BelgienVaro har 20 års erfaring med salg af el-værktøj,værktøj og tilbehør til el-værktøj.Powwerplus Blande og røremaskine 1600 wattANVENDELSELette væsker er og…

Se hos Globaltools ❯❯

4: Blande og røremaskine 1220 watt

Sidste produkt på vores liste er Blande og røremaskine 1220 watt som vi har fundet til 1247,50 hos Globaltools.

Forhandlerens beskrivelse:
Powerplus el-værktøj er i højest kvalitet og desingPowerplus el-værktøj, producerets af Varo i BelgienVaro har 20 års erfaring med salg af el-værktøj,værktøj og tilbehør til el-værktøj.Powerplus Blande og røremaskine 1220 wattANVENDELSELette væsker er og…

Se hos Globaltools ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste røremaskine i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse røremaskine:

Dyreste Røremaskine på listen er KitchenAid Artisan KSM175PSEAC Røremaskine + Tilbehørspakke, Creme fra KitchenOne.dk med en pris på 9737.00. Billigste udvalgte Røremaskine er Kid'oh Legemad røremaskine i træ som du kan købe for 55.00 hos Mammashop.dk. Forskellen på de to priser er 9682 kr. – de 4 Røremaskine vi har fundet koster i gennemsnit 250256.75 kr.
Ovenstående Røremaskine data og priser er hentet fra 16 butikker (Min Egen Verden, Ciha, Globaltools, KitchenOne.dk, Plusshop.dk, Proshop.dk, Satana.dk, Mammashop.dk, Coolshop.dk, Coop.dk, Parcellet, Naturebaby.dk, Gucca.dk, Dealshoppen, Elgiganten, Stokværk). Alle Røremaskine tilbud er opdateret i dag 02-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Røremaskine guides:

Fandt du ikke det rigtige Røremaskine blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Røremaskine: