Koekkenredskaber.dk: Find blandt 22002 Produkter | 201 Kategorier | 327 Brands | 276 Forhandlere

Bedste Rømer Bagepulver: Se top 1

(Opdateret juni 2023)

Vi har fundet den bedste Rømer bagepulver på markedet lige nu - den kan du læse mere om her:

Indholdsfortegnelse

  1: Bagepulver Vinsten Ø

  Bagepulver Vinsten Ø

  Priser og varianter

  • Økologisk bagepulver med vinsten
  • Certificeret med DK-ØKO 100 og EU jordbrug
  • Sundt alternativ uden syntetiske ingredienser
  • Brug 21 g pr. 500 g mel
  • Bæredygtigt og velsmagende valg

  Hvorfor vælge Bagepulver Vinsten Ø?

  "Bagepulver Vinsten Ø" er et økologisk bagepulver, der er fremstillet med majsstivelse og vinstenspulver. Det er et hævemiddel, der kan bruges i forskellige kager, pie og andre opskrifter. Produktet er produceret af Rømer Produkt i Silkeborg, Danmark og er certificeret med DK-ØKO 100 og EU jordbrug.

  Bagepulver Vinsten Ø er et sundt alternativ til andre bagepulvere, da det ikke indeholder nogen syntetiske ingredienser eller tilsætningsstoffer. Det er også en fordel for miljøet, da det er fremstillet med økologiske og biodynamiske ingredienser.

  For at bruge Bagepulver Vinsten Ø skal man blande 21 g bagepulver med 500 g mel. Det kan opbevares køligt og tørt efter åbning for at opretholde produktets kvalitet. Næringsindholdet pr. 100g er 1004 kJ / 233 kcal energi, 0 g fedt, 44 g kulhydrat, ingen sukkerarter, protein og 17,51 g salt.

  Samlet set er Bagepulver Vinsten Ø en velsmagende og sund ingrediens til kage og pieopskrifter. Det er også et bæredygtigt valg for dem, der ønsker at reducere deres miljøpåvirkning og støtte økologisk og biodynamisk landbrug."

  Økologisk bagepulver.

  Andre mærker af bagepulver

  På vores liste her har vi samlet de Rømer bedste bagepulver på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige bagepulver til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top