Koekkenredskaber.dk: Find blandt 22002 Produkter | 201 Kategorier | 327 Brands | 276 Forhandlere

Bedste OBH Bagemaskine: Se top 1

(Opdateret juni 2023)

Vi har fundet den bedste OBH bagemaskine på markedet lige nu - den kan du læse mere om her:

Indholdsfortegnelse

  1: OBH Bagemaskine, stål

  OBH Bagemaskine, stål

  Priser og varianter

  • Fuldautomatisk og nem at bruge
  • To størrelsesindstillinger på 750g og 900g
  • Udtagelig nonstick bageform med håndtag
  • 12 bageprogrammer inklusiv fuldkorn og quick-bake
  • Mulighed for op til 60 minutters hold-varm funktion

  Hvorfor vælge OBH Bagemaskine, stål?

  OBH Bagemaskine, stål er en fuldautomatisk bagemaskine, der gør det let at vågne op til duften af friskbagt brød. Maskinen er utroligt nem at bruge og kræver kun, at du placerer ingredienserne i maskinens bageform og vælger den ønskede størrelse og det ønskede bageprogram. Herefter ælter, hæver og bager maskinen brødet, mens du kan bruge tiden på alt muligt andet.

  Bagemaskinen er udstyret med en udtagelig nonstick bageform med håndtag, som er nem at rengøre. Uanset om du ønsker at bage større eller mindre brød, er det nemt at gøre i denne bagemaskine, da den har to størrelsesindstillinger på henholdsvis 750g og 900g. Det er også muligt at følge med i processen igennem lågets vindue.

  OBH Bagemaskine, stål er udstyret med hele 12 bageprogrammer inklusiv fuldkorn og quick-bake. Derudover er det muligt at forprogrammere maskinen med den smarte 13-timers timer, så brødet er færdig præcis når du ønsker det. Det er også muligt at holde det nybagte brød varmt i op til 60 minutter med maskinens hold-varm funktion.

  Denne bagemaskine er ideel til både nybegyndere og erfarne bagere. Den er nem at bruge, alsidig og leverer altid perfekt bagt brød. Med OBH Bagemaskine, stål kan du nemt og hurtigt bage dit eget brød, uden at skulle bekymre dig om besværlige processer eller komplicerede opskrifter.

  OBH 6544 - Brødbager Vågn op til duften af nybagt brød. Denne automatiske bagemaskine både ælter, hæver og bager brødet for nem bagning. Timeren sikrer, at brødet er færdigt lige til tiden. Program til 2 forskellige brødstørrelser (ca. 750/900 g). 12 pro

  Andre mærker af bagemaskiner

  På vores liste her har vi samlet de OBH bedste bagemaskiner på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige bagemaskine til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top