Du er landet på Koekkenredskaber.dk, det helt rigtige sted at finde Nordal tallerken. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Nordal tallerken tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: REFINE keramik tallerken 4 stk. fra Nordal

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos ES Furniture.

Her kan “REFINE keramik tallerken 4 stk. fra Nordal” fås til 369,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Keramik-serien Refine fra Nordal, er nordisk stentøj til den kræsne køber….

Se hos ES Furniture ❯❯

2: Tallerken i glas m/ mønster – Nordal – Karrygul

Sidste produkt på vores liste er Tallerken i glas m/ mønster – Nordal – Karrygul som vi har fundet til 55,- hos Mostersskur.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Mål: Dia: 21,5 cm. Materiale: Massivt glas Fin tallerken i glas med mønster fra Nordal. Tallerkenen er lavet i massivt glas med rigtig fint mønster.
Kan bruges som en kage tallerken når du får gæster.  Glass plate, col. amber…

Se hos Mostersskur.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Nordal tallerken i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Nordal tallerken:

Dyreste Nordal Tallerken på listen er REFINE keramik tallerken 4 stk. fra Nordal fra ES Furniture med en pris på 369.00. Billigste udvalgte Tallerken er Tallerken i glas m/ mønster – Nordal – Karrygul som du kan købe for 55.00 hos Mostersskur.dk. Forskellen på de to priser er 314 kr. – de 2 Nordal Tallerken vi har fundet koster i gennemsnit 212 kr.
Ovenstående Nordal Tallerken data og priser er hentet fra 2 butikker (ES Furniture, Mostersskur.dk). Alle Nordal Tallerken tilbud er opdateret i dag 02-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Tallerken guides:

Fandt du ikke det rigtige Tallerken blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Tallerken: