Du er landet på Koekkenredskaber.dk, det helt rigtige sted at finde Nordal bestik. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Nordal bestik tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Bestik sæt á 4 stk. – Nordal – antik finish

Sidste produkt på vores liste er Bestik sæt á 4 stk. – Nordal – antik finish som vi har fundet til 149,- hos Mostersskur.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Mål: Teske: 14 cm, Ske: 20,5 cm, Kniv: 23 cm, Gaffel: 21 cm Bestik sæt á 4 stk.
fra Nordal med antik finish.
Bestik sættet er lavet af rustfri stål med en flot mat antik finish som gør bestikket lidt gammelt, rustikt og lækkert at se på.
Du får et sæt…

Se hos Mostersskur.dk ❯❯

Dyreste Nordal Bestik på listen er Bestik sæt á 4 stk. – Nordal – antik finish fra Mostersskur.dk med en pris på 149.00. Billigste udvalgte Bestik er Bestik sæt á 4 stk. – Nordal – antik finish som du kan købe for 149.00 hos Mostersskur.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Nordal Bestik data og priser er hentet fra 1 butikker (Mostersskur.dk). Alle Nordal Bestik tilbud er opdateret i dag 01-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Bestik guides:

Fandt du ikke det rigtige Bestik blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Bestik: