Koekkenredskaber.dk: Find blandt 22510 Produkter | 201 Kategorier | 330 Brands | 278 Forhandlere

Bedste Iittala Bestik: Se top 4

(Opdateret maj 2023)

Du er landet på Koekkenredskaber.dk, det helt rigtige sted at finde Iittala bestikks. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 4 Iittala bestikks

  De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på Iittala bestikks | ✅ Bestik-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Detaljeret gennemgang af de 4 bedste Iittala bestikks

  Her kan du se hele vores liste over de bedste Iittala bestikks som du kan finde lige nu.

  1: Iittala Citterio Bestiksæt 16 dele

  Iittala Citterio Bestiksæt 16 dele

  Priser og varianter

  • Bestik i mat børstet stål
  • 16 dele inkl. middagsgafler og -knive
  • Elegant og tidløst design
  • Let at rengøre og vedligeholde
  • Perfekt til enhver anledning

  Hvorfor vælge Iittala Citterio Bestiksæt 16 dele?

  Iittala Citterio Bestiksæt 16 dele er et smukt og elegant bestik, der er designet af Antonio Citterio og Glen Oliver Löw tilbage i 1998. Bestikket har flotte, bløde former, der giver det et moderne og tidløst udseende, som passer perfekt ind i enhver spisestue. Bestikket er lavet af mat børstet 18/10 stål, som er kendt for sin høje kvalitet og fuldført forarbejdning af materialerne.

  Dette bestiksæt består af 16 dele, herunder fire middagsgafler, fire middagsknive, fire middagsskeer og fire teskeer. Hver enkelt del er designet til at ligge godt i hånden og er perfekt til enhver anledning, fra en afslappet middag med vennerne til en elegant aften med familien.

  Det matte børstet stål giver bestikket et stilfuldt og moderne udseende, og det passer perfekt ind i de fleste stel. Bestikket er let at rengøre og vedligeholde, og det vil holde sig flot i mange år fremover. Med Iittala Citterio Bestiksæt 16 dele får du et smukt og funktionelt bestik, der vil pryde ethvert dækket middagsbord på en elegant og stilfuld måde.

  Bestiksættet Citterio 98 fra Iittala er designet af Antinio Citterio og Glen Oliver Löw tilbage i 1998. Bestikket har flotte, bløde former og ligger godt i hånden. Det matte børstet stål passer ind i de fleste stel og vil pryde et dækket middagsbord flot.

  2: Iittala Citterio 98 bestiksæt 24 dele

  Iittala Citterio 98 bestiksæt 24 dele

  Hvorfor vælge Iittala Citterio 98 bestiksæt 24 dele?

  Med dette bestiksæt kan du dække op til seks personer og lade bestikket pynte det dækkede middagsbord på elegant vis. Sættet Citterio 98 er designet af Antonio Citterio og Glen Oliver Löw tilbage i 1998 for Iittala. Iittala er kendt for at være grundige i

  3: Iittala PIano bestiksæt, 24 dele

  Hvorfor vælge Iittala PIano bestiksæt, 24 dele?

  Bestiksæt med 16 dele fra stellet Iittala Piano. Foruden bestiksættet får du også en smuk gaveæske. Du kan vælge flere størrelser af bestiksættet, om du ønsker til 16 eller 24 dele. En bestikserie, der er designet i den sande italienske ånd. I 1998 desig

  4: Iittala Scandia bestiksæt 24 dele

  Iittala Scandia bestiksæt 24 dele

  Hvorfor vælge Iittala Scandia bestiksæt 24 dele?

  Dette bestiksæt fra Iittalas Scandia-serie passer til alle typer stel - det har et tidløst og enkelt design, der betyder at det både passer til det moderne, det retro og det klassiske. Scandia-serien er designet af den finske designer Kaj Franck i 1952, s

  Andre mærker af bestikks

  På vores liste her har vi samlet de Iittala bedste bestikks på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde det helt rigtige bestik til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top