Koekkenredskaber.dk: Find blandt 22002 Produkter | 201 Kategorier | 327 Brands | 276 Forhandlere

Bedste Eva Trio Gryde: Se top 11

(Opdateret juni 2023)

Du er landet på Koekkenredskaber.dk, det helt rigtige sted at finde Eva Trio gryder. Vi har udvalgt de 11 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 11 Eva Trio gryder

  De 11 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på Eva Trio gryder | ✅ Gryde-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Detaljeret gennemgang af de 11 bedste Eva Trio gryder

  Her kan du se hele vores liste over de bedste Eva Trio gryder som du kan finde lige nu.

  1: Eva Trio Gryde 3,6 l. 20 cm. RS

  Hvorfor vælge Eva Trio Gryde 3,6 l. 20 cm. RS?

  Kogegrej i rustfrit stål er godt at anvende til daglig brug. Rustfrist stål er et hårdt materiale, som tåler en del slid og håndtering. Bunden er en sandwichbund som består af 5 mm. aluminium med to lag rustfrit stål omkring. Dette sikrer en jævn varmefordeling. Bunden er magnetisk og kan derfor bruges på alle varmekilder inkl., induktion. Du skal derfor ikke bekymre dig om at skifte kogegrej, hvis du fx skifter fra glaskeramisk komfur til induktion. Håndtagene er punktsvejset, det betyder at de ikke bliver varmere end du kan holde ved dem. Dette gælder ikke hvis du benytter gaskomfur. Håndtagene er brede, som giver komfort når du arbejder med gryden.Låg med en diameter på 20 cm passer til gryden.

  2: Eva Trio Gryde genbrugsstål 6,5 liter

  Hvorfor vælge Eva Trio Gryde genbrugsstål 6,5 liter?

  Miljø og genanvendelighed er for alvor kommet i højsædet i de danske hjem. Den nye Eva Trio serie Steel Line i er 90 % genanvendt rustfrit stål hvorved du kan bidrage til at spare på verdens ressourcer. Steel Line serien består af gryder og pander med alle de kendte fantastiske egenskaber, så du ikke skal gå på kompromis med de gastronomiske udfoldelser, når der skal kreeres skønne måltider. Eva Trios grydeserie i højglanspoleret 18/10 rustfrit stål er blevet forsynet med kraftigere greb, og ny stål er erstattet med 90 % genanvendt stål i produktets krop. Materialet har samme høje kvalitet som ny stål og giver køkkengrej, der tåler at blive brugt. Kogegrejet optimalt modstandsdygtigt over for rust, har stor slidstyrke og nem rengøring. Greb og sandwichbund er med almindeligt rustfrit stål. Fladerne forbliver blanke i årevis, og de solide wiregreb forbliver kolde under madlavningen. Til alle varmekilder.Låg med en diameter på 24 cm. passer til gryden.

  3: Eva Trio Gryde m/keramisk belægning 4,8 L, 21 cm.

  Hvorfor vælge Eva Trio Gryde m/keramisk belægning 4,8 L, 21 cm.?

  Eva Trio har lavet denne grydeserie i rustfrit stål med keramisk belægning og forener dermed det bedste fra 2 verdener: Det flotte og holdbare rustfri stål og den indvendige keramiske belægning der tåler meget høje temperaturer så fastbrændt mad undgås, hvorved gryderne er nemme at rengøre. Samtidigt minimerer belægningen også behovet for fedtstof. Belægningens evne til at tåle høje temperaturer (op til 400 grader), gør også at maden kan steges hårdt af så fx når der skal brunes kød, kan der gives fuld power på varmen så kødet steger i stedet for koger. Serien tåler metalredskaber men træ og kunststof anbefales. Undgå helt skarpe og spidse genstande. Håndtag i kraftig rustfrit stål. Disse er punktsvejset på og bliver ikke varmere, end du kan holde på dem. Det gælder dog ikke, hvis du benytter gaskomfur eller ovn. Håndtagene er brede og med plads til hele hånden. Det giver et godt greb og hermed en tryghed at arbejde med. Eva Trio rustfrit stål med keramisk belægning går på alle varmekilder inkl. Induktion.Låg med en diameter på 20 cm passer til gryden.

  4: Eva Trio Multi Gryde, 6,5 Liter

  Hvorfor vælge Eva Trio Multi Gryde, 6,5 Liter?

  Eva Trio Multi serien har den optimale varmefordeling takket være 3-lags konstruktionen med aluminiumskernen, der er i både bund og sider på gryden, så hele gryden varmes op. Dette gør at du har hurtigere reaktion, når der sættes varme på og varmen samtidig fordeles jævnt. Egenskaberne fra aluminium og stål udnyttes optimalt, når de kombineres i Multi serien. Serien er fremstillet af rustfrit stål. Udvendigt fremstår den i børstet stål og indvendigt et det højglanspoleret stål, som gør kogegrejet nemmere et rengøre. Håndtag i kraftigt rustfrit stål. Disse er punktsvejset, og det betyder, at håndtagene ikke bliver varmere, end du kan holde på dem. Det gælder dog ikke, hvis du bruger gryden på gaskomfur eller i ovn. Håndtagene er brede og med plads til hele hånden. Det giver et godt greb i gryden og hermed en tryghed at arbejde med. Eva Trio Multi serien kan anvendes på alle varmekilder. Låg med en diameter på 24 cm passer til gryden.

  5: Eva Trio Gryde genbrugsstål 4,8 liter

  Hvorfor vælge Eva Trio Gryde genbrugsstål 4,8 liter?

  Miljø og genanvendelighed er for alvor kommet i højsædet i de danske hjem. Den nye Eva Trio serie Steel Line i er 90 % genanvendt rustfrit stål hvorved du kan bidrage til at spare på verdens ressourcer. Steel Line serien består af gryder og pander med alle de kendte fantastiske egenskaber, så du ikke skal gå på kompromis med de gastronomiske udfoldelser, når der skal kreeres skønne måltider. Eva Trios grydeserie i højglanspoleret 18/10 rustfrit stål er blevet forsynet med kraftigere greb, og ny stål er erstattet med 90 % genanvendt stål i produktets krop. Materialet har samme høje kvalitet som ny stål og giver køkkengrej, der tåler at blive brugt. Kogegrejet optimalt modstandsdygtigt over for rust, har stor slidstyrke og nem rengøring. Greb og sandwichbund er med almindeligt rustfrit stål. Fladerne forbliver blanke i årevis, og de solide wiregreb forbliver kolde under madlavningen. Til alle varmekilderLåg med en diameter på 20 cm passer til gryden.

  6: Eva Trio Gryde i rustfrit stål, 6,5 Liter

  Hvorfor vælge Eva Trio Gryde i rustfrit stål, 6,5 Liter?

  Kogegrej i rustfrit stål er godt at anvende til daglig brug. Rustfrist stål er et hårdt materiale, som tåler en del slid og håndtering. Bunden er en sandwichbund som består af 5 mm. aluminium med to lag rustfrit stål omkring. Dette sikrer en jævn varmefordeling. Bunden er magnetisk og kan derfor bruges på alle varmekilder inkl., induktion. Du skal derfor ikke bekymre dig om at skifte kogegrej, hvis du fx skifter fra glaskeramisk komfur til induktion. Håndtagene er punktsvejset, det betyder at de ikke bliver varmere end du kan holde ved dem. Dette gælder ikke hvis du benytter gaskomfur. Håndtagene er brede, som giver komfort når du arbejder med gryden.Låg med en diamater på 24 cm passer til gryden

  7: Eva Trio Gryde genbrugsstål 3,6 liter

  Hvorfor vælge Eva Trio Gryde genbrugsstål 3,6 liter?

  Miljø og genanvendelighed er for alvor kommet i højsædet i de danske hjem. Den nye Eva Trio serie Steel Line i er 90 % genanvendt rustfrit stål hvorved du kan bidrage til at spare på verdens ressourcer. Steel Line serien består af gryder og pander med alle de kendte fantastiske egenskaber, så du ikke skal gå på kompromis med de gastronomiske udfoldelser, når der skal kreeres skønne måltider. Eva Trios grydeserie i højglanspoleret 18/10 rustfrit stål er blevet forsynet med kraftigere greb, og ny stål er erstattet med 90 % genanvendt stål i produktets krop. Materialet har samme høje kvalitet som ny stål og giver køkkengrej, der tåler at blive brugt. Kogegrejet optimalt modstandsdygtigt over for rust, har stor slidstyrke og nem rengøring. Greb og sandwichbund er med almindeligt rustfrit stål. Fladerne forbliver blanke i årevis, og de solide wiregreb forbliver kolde under madlavningen. Til alle varmekilderLåg med en diameter på 20 cm. passer til gryden

  8: Eva Trio Multi Gryde, 2,2 Liter

  Hvorfor vælge Eva Trio Multi Gryde, 2,2 Liter?

  Eva Trio Multi serien har den optimale varmefordeling takket være 3-lags konstruktionen med aluminiumskernen, der er i både bund og sider på gryden, så hele gryden varmes op. Dette gør at du har hurtigere reaktion, når der sættes varme på og varmen samtidig fordeles jævnt. Egenskaberne fra aluminium og stål udnyttes optimalt, når de kombineres i Multi serien. Serien er fremstillet af rustfrit stål. Udvendigt fremstår den i børstet stål og indvendigt et det højglanspoleret stål, som gør kogegrejet nemmere et rengøre. Håndtag i kraftigt rustfrit stål. Disse er punktsvejset, og det betyder, at håndtagene ikke bliver varmere, end du kan holde på dem. Det gælder dog ikke, hvis du bruger gryden på gaskomfur eller i ovn. Håndtagene er brede og med plads til hele hånden. Det giver et godt greb i gryden og hermed en tryghed at arbejde med. Eva Trio Multi serien kan anvendes på alle varmekilder. Låg med en diameter på 16 cm passer til gryden.

  9: Eva Trio Gryde 4,8 ltr. 20 cm. White Line

  Hvorfor vælge Eva Trio Gryde 4,8 ltr. 20 cm. White Line?

  Eva Trio White Line er uundværlig i køkkenet, når der bl.a. skal laves mad. Serien er særdeles velegnet til alle former for madlavning, da det er fremstillet i aluminium der er en utrolig god varmeleder. Den kraftige bund og siderne fordeler jævn varmen og hurtigt så maden er omgivet af en ensartet temperatur. Aluminium er også velegnet til stegning, da materialet er let fra naturens side. Serien er fremstillet med keramisk PFAS-fri Slip-Let®-belægning, som gør at du kan tilberede med mindre fedtstof, undgå at maden brænder på og gør rengøringen nemmere - vask op i hånden med opvaskemiddel og en blød børste/svamp. Overfladen er hård og øger dermed slidstyrken. Håndtag i kraftig rustfrit stål. Disse er punktsvejset på og bliver ikke varmere, end du kan holde på dem. Det gælder dog ikke, hvis du benytter gaskomfur eller ovn. Håndtagene er brede og med plads til hele hånden. Det giver et godt greb og hermed en tryghed at arbejde med. White Line går på alle varmekilder inkl. Induktion. Låg med en diameter på 20 cm passer til gryden.

  10: Eva Trio gryde stål, 3,6 L

  Hvorfor vælge Eva Trio gryde stål, 3,6 L?

  Eva Trio har lavet denne grydeserie i rustfrit stål med keramisk belægning og forener dermed det bedste fra 2 verdener: Det flotte og holdbare rustfri stål og den indvendige keramiske belægning der tåler meget høje temperaturer så fastbrændt mad undgås, hvorved gryderne er nemme at rengøre. Samtidigt minimerer belægningen også behovet for fedtstof. Belægningens evne til at tåle høje temperaturer (op til 400 grader), gør også at maden kan steges hårdt af så fx når der skal brunes kød, kan der gives fuld power på varmen så kødet steger i stedet for koger. Serien tåler metalredskaber men træ og kunststof anbefales. Undgå helt skarpe og spidse genstande. Håndtag i kraftig rustfrit stål. Disse er punktsvejset på og bliver ikke varmere, end du kan holde på dem. Det gælder dog ikke, hvis du benytter gaskomfur eller ovn. Håndtagene er brede og med plads til hele hånden. Det giver et godt greb og hermed en tryghed at arbejde med. Eva Trio rustfrit stål med keramisk belægning går på alle varmekilder inkl. Induktion.Låg med en diameter på 20 cm passer til gryden.

  11: Eva Trio Gryde 3,6 l. 20 cm. Multi

  Eva Trio Gryde 3,6 l. 20 cm. Multi

  Priser og varianter

  • 3,6 l kapacitet
  • 20 cm diameter
  • 3-lags opbygning
  • Velegnet til alle varmekilder
  • Let at rengøre og opbevare

  Hvorfor vælge Eva Trio Gryde 3,6 l. 20 cm. Multi?

  Eva Trio Gryde 3,6 l. 20 cm. Multi er en yderst pålidelig og holdbar gryde, der er perfekt til alle dine madlavningbehov. Gryden er designet med kraftige håndtag, der forbliver kølige under brug, så du nemt kan flytte den rundt i køkkenet uden at brænde dig selv.

  Gryden er konstrueret med en 3-lags opbygning, som består af rustfrit stål med en kerne af aluminium. Denne opbygning giver en jævn og effektiv varmefordeling, hvilket betyder, at maden bliver tilberedt perfekt og jævnt i hele gryden.

  Med en kapacitet på 3,6 liter og en diameter på 20 cm er denne gryde ideel til kogning af suppe, gryderetter, pasta og meget mere. Den kan bruges på alle varmekilder, inklusive induktion, hvilket gør den meget alsidig og praktisk.

  Eva Trio Gryde 3,6 l. 20 cm. Multi er let at rengøre og vedligeholde takket være dens holdbare og robuste konstruktion. Den er også nem at opbevare, da den kan stables sammen med andre gryder og pander.

  Samlet set er Eva Trio Gryde 3,6 l. 20 cm. Multi en fantastisk gryde, der er ideel til daglig brug i køkkenet. Den er pålidelig, holdbar og alsidig, hvilket gør den til en af de bedste gryder på markedet i dag.

  Eva Trio Multi serien har den optimale varmefordeling takket være 3-lags konstruktionen med aluminiumskernen, der er i både bund og sider på gryden, så hele gryden varmes op. Dette gør at du har hurtigere reaktion, når der sættes varme på og varmen samtidig fordeles jævnt. Egenskaberne fra aluminium og stål udnyttes optimalt, når de kombineres i Multi serien. Serien er fremstillet af rustfrit stål. Udvendigt fremstår den i børstet stål og indvendigt et det højglanspoleret stål, som gør kogegrejet nemmere et rengøre. Håndtag i kraftigt rustfrit stål. Disse er punktsvejset, og det betyder, at håndtagene ikke bliver varmere, end du kan holde på dem. Det gælder dog ikke, hvis du bruger gryden på gaskomfur eller i ovn. Håndtagene er brede og med plads til hele hånden. Det giver et godt greb i gryden og hermed en tryghed at arbejde med. Eva Trio Multi serien kan anvendes på alle varmekilder. Låg med en diameter på 20 cm passer til gryden.

  16 yderligere Eva Trio gryder

  De 11 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på den bedste gryde fra Eva Trio i 2023 - men var det rigtige produkt for dig ikke blandt de gryder vi havde udvalgt kan du også kigge blandt disse 16 Eva Trio gryder:

  Eva Trio Gryde 3,8 ltr. 20 cm. White Line

  Eva Trio Gryde 3,8 ltr. 20 cm. White Line

  395,-

  Billigste af 3 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Eva Trio Gryde 4,8 ltr. 20 cm. Dura Line

  Eva Trio Gryde 4,8 ltr. 20 cm. Dura Line

  600,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Eva Trio gryde stål, 2,2 L

  Eva Trio gryde stål, 2,2 L

  499,95

  Billigste af 3 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Eva Trio Gryde genbrugsstål 10 liter

  Eva Trio Gryde genbrugsstål 10 liter

  1599,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Eva Trio Gryde 3,8 ltr. 20 cm. Dura Line

  Eva Trio Gryde 3,8 ltr. 20 cm. Dura Line

  499,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Eva Trio Gryde i rustfrit stål, 16 cm. 2,2 Liter

  Eva Trio Gryde i rustfrit stål, 16 cm. 2,2 Liter

  299,-

  Billigste af 4 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Eva Trio Gryde 4,8 l. 20 cm. RS

  Eva Trio Gryde 4,8 l. 20 cm. RS

  459,-

  Billigste af 4 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Eva Trio Gryde genbrugsstål 2,2 liter

  Eva Trio Gryde genbrugsstål 2,2 liter

  399,-

  Billigste af 3 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Eva Trio Gryde 2,5 ltr. 16 cm. Dura Line

  Eva Trio Gryde 2,5 ltr. 16 cm. Dura Line

  395,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Eva Trio Gryde i rustfrit stål, 24 cm. 10 Liter

  Eva Trio Gryde i rustfrit stål, 24 cm. 10 Liter

  1349,-

  Billigste af 4 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Eva Trio Gryde 2,5 ltr. 16 cm. White Line

  Eva Trio Gryde 2,5 ltr. 16 cm. White Line

  349,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Eva Trio Gryde 7,0 ltr. 24 cm. White Line

  Eva Trio Gryde 7,0 ltr. 24 cm. White Line

  550,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Eva Trio Gryde 4,8 l. 20 cm. Multi

  Eva Trio Gryde 4,8 l. 20 cm. Multi

  674,-

  Billigste af 3 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Eva Trio Gryde 7,0 ltr. 24 cm. Dura Line

  Eva Trio Gryde 7,0 ltr. 24 cm. Dura Line

  600,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Eva Trio Kobber gryde 3,9 liter uden belægning

  Eva Trio Kobber gryde 3,9 liter uden belægning

  799,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Eva Trio stegegryde støbejern 4 liter

  Eva Trio stegegryde støbejern 4 liter

  399,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Indholdsfortegnelse
  Til Top