Koekkenredskaber.dk: Find blandt 22002 Produkter | 201 Kategorier | 327 Brands | 276 Forhandlere

Bedste Eva Solo Grydesæt: Se top 1

(Opdateret juni 2023)

Vi har fundet det bedste Eva Solo grydesæt på markedet lige nu - det kan du læse mere om her:

Indholdsfortegnelse

  1: Eva Trio Collection grydesæt

  Eva Trio Collection grydesæt

  Hvorfor vælge Eva Trio Collection grydesæt?

  Eva Trio Collection grydesæt er et smart og funktionelt sæt, der indeholder en kasserolle på 1,8 liter (16 cm.), en gryde på 3,6 liter (20 cm.), en gryde på 4,8 liter (20 cm.) samt en praktisk pastaindsats, der passer til gryden på 3,6 liter. Gryderne er lavet i rustfrit stål, hvilket giver en god slidstyrke og lever op til mærkets kendte kvalitet.

  Bunden på gryderne er en såkaldt sandwichbund, der består af en 5 mm. aluminiumsplade, 2 lag rustfrit stål og 1 lag magnetisk stål. Dette sikrer en jævn varmefordeling, og gryderne kan anvendes på alle varmekilder. Derudover er håndtagene på gryderne punktsvejset på gryderne, hvilket sikrer, at de ikke bliver varmere end det er muligt at holde om dem.

  Det rustfri stål, som gryderne er lavet af, er let at holde og tåler maskinopvask. Desuden er grydesættet et lækkert valg til enhver køkkenentusiast, der ønsker at have en pålidelig og holdbar grydesæt til rådighed. Med det medfølgende pastaindsats er det også nemt at tilberede lækre pastaretter i gryderne.

  Eva Trio Collection grydesæt er et kvalitetsvalg til køkkenet, der er praktisk og stilfuldt på samme tid.

  Kogegrej i rustfrit stål er godt at anvende til daglig brug. Rustfrist stål er et hårdt materiale, som tåler en del slid og håndtering. Bunden er en sandwichbund som består af 5 mm. aluminium med to lag rustfrit stål omkring. Dette sikrer en jævn varmefordeling. Bunden er magnetisk og kan derfor bruges på alle varmekilder inkl., induktion. Du skal derfor ikke bekymre dig om at skifte kogegrej, hvis du fx skifter fra glaskeramisk komfur til induktion. Håndtagene er punktsvejset, det betyder at de ikke bliver varmere end du kan holde ved dem. Dette gælder ikke hvis du benytter gaskomfur. Håndtagene er brede, som giver komfort når du arbejder med gryden. Kasserolle på 1,8 ltr. Ø16 cm H14 cm - Låg med en diameter på 16 cm passer til kasserollen. Gryde på 4,8 ltr. Ø20 cm H18 cm - Låg med en diameter på 20 cm passer til gryden. Gryde på 3,6 ltr. Ø20 cm H12,5 cm - Låg med en diameter på 20 cm passer til gryden. Pastaindsats, der gør det nemt at si vandet fra friskkogt pasta

  Andre mærker af gryderne

  På vores liste her har vi samlet de Eva Solo bedste gryderne på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde det helt rigtige grydesæt til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top