Du er landet på Koekkenredskaber.dk, det helt rigtige sted at finde Dangrill tallerken. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Dangrill tallerken tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Dangrill Tallerken 20x30cm

Sidste produkt på vores liste er Dangrill Tallerken 20x30cm som vi har fundet til 199,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Dæk et smukt bord med støbejernstallerkener fra Dangrill. Denne store grilltallerken er fremstillet af rustikt støbejern, som holder godt på varmen og tåler høje temperaturer.
Derfor kan tallerkenen også fint anvendes som serveringsfad af varme retter og…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Dangrill Tallerken på listen er Dangrill Tallerken 20x30cm fra KitchenOne.dk med en pris på 199.00. Billigste udvalgte Tallerken er Dangrill Tallerken 20x30cm som du kan købe for 199.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Dangrill Tallerken data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Dangrill Tallerken tilbud er opdateret i dag 01-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Tallerken guides:

Fandt du ikke det rigtige Tallerken blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Tallerken: