Du er landet på Koekkenredskaber.dk, det helt rigtige sted at finde Dangrill tallerken. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Dangrill tallerken tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Dangrill Tallerken med bambusfad

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Dangrill Tallerken med bambusfad” fås til 199,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Dæk et smukt bord med støbejernstallerkener fra Dangrill. Denne store grilltallerken er fremstillet af rustikt støbejern, som holder godt på varmen og tåler høje temperaturer.
Derfor kan tallerkenen også fint anvendes som serveringsfad af varme retter og…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Tallerken 20x30cm Dangrill

  • Dagens pris: 199,- kr.
  • Fundet hos Toolworld.dk
  • Mærke: Dangrill

Sidste produkt på vores liste er Tallerken 20x30cm Dangrill som vi har fundet til 199,- hos Toolworld.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Dangrill tallerken 20x30cm inkl. bambus bakke …

Se hos Toolworld.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Dangrill tallerken i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Dangrill tallerken:

Dyreste Dangrill Tallerken på listen er Dangrill Tallerken med bambusfad fra KitchenOne.dk med en pris på 199.00. Billigste udvalgte Tallerken er Dangrill Tallerken med bambusfad som du kan købe for 199.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 2 Dangrill Tallerken vi har fundet koster i gennemsnit 199 kr.
Ovenstående Dangrill Tallerken data og priser er hentet fra 3 butikker (KitchenOne.dk, Proshop.dk, Toolworld.dk). Alle Dangrill Tallerken tilbud er opdateret i dag 02-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Tallerken guides:

Fandt du ikke det rigtige Tallerken blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Tallerken: