Koekkenredskaber.dk: Find blandt 22002 Produkter | 201 Kategorier | 327 Brands | 276 Forhandlere

Bedste Braun Eltandbørste: Se top 5

(Opdateret juni 2023)

Du er landet på Koekkenredskaber.dk, det helt rigtige sted at finde Braun eltandbørster. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 5 Braun eltandbørster

  De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på Braun eltandbørster | ✅ Eltandbørste-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Detaljeret gennemgang af de 5 bedste Braun eltandbørster

  Her kan du se hele vores liste over de bedste Braun eltandbørster som du kan finde lige nu.

  1: Braun Eltandbørste Oral-B Vitality Pro

  Braun Eltandbørste Oral-B Vitality Pro

  Hvorfor vælge Braun Eltandbørste Oral-B Vitality Pro?

  Tandbørste, lilla tåge

  2: Oral-B Eltandbørste Pro 900

  Hvorfor vælge Oral-B Eltandbørste Pro 900?

  Genopladelig elektrisk tandbørste, der sikrer rene tænder hver dag.Denne eltandbørste er både utrolig effektiv, men samtidig skånsom overfor tænderne, så den også kan anvendes til sensitive gummer. Børstehovedet er konstrueret således, at det fjerner 100% mere plak og skidt end en almindelig manuel tandbørste. Efterlader dine tænder smukke og hvide.Indhold: Der medfølger et 3D børstehoved, der nemt fjerner plak fra alle vinkler af tænderne, samt et Sensi UltraThin børstehoved. Derudover medfølger en opladerstation med plads til 2 børstehoveder.

  3: Oral-B Eltandbørste Kids med Frozen

  Hvorfor vælge Oral-B Eltandbørste Kids med Frozen?

  - Særligt udviklet til at være nænsom for børn- Rundt børstehoved, der passer til små munde- Skånsom ved tandkød med ekstra bløde børstehår- Til børn fra 3+- Tilpas børstehåndtaget med 4 klistermærker med Disney Frozen-tema- Kan bruges med den gratis Disn

  4: Oral B - Pro 600 Cross Action

  Hvorfor vælge Oral B - Pro 600 Cross Action?

  Elektrisk tandbørste med 3D teknologi er designet til at ramme tænderne fra den bedste vinkel. Børstehovedet kommer rundt i alle kroge og fjerner op til 100% mere plak end ved almindelig tandbørstning.Tandbørsten roterer og pulsere og lader dig vide når den 2 minutters anbefalede børstetid er gået. En tandbørste anbefalet at tandlæger verden over.

  5: Braun - Oral B Vitality Pro Timer Trizone, eltandbørste

  Braun - Oral B Vitality Pro Timer Trizone, eltandbørste

  Hvorfor vælge Braun - Oral B Vitality Pro Timer Trizone, eltandbørste?

  En genopladelig tandbørste, der vil kunne fjerne op til dobbelt så meget plak som din manuelle tandbørstning. Tandbørsten indeholder en 2 minutters timer, for optimal børstetid, anbefalet af tandlægen.Alle oral b børste hoveder kan anvendes til denne tandbørste.

  Andre mærker af eltandbørster

  På vores liste her har vi samlet de Braun bedste eltandbørster på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige eltandbørste til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top