Koekkenredskaber.dk: Find blandt 23011 Produkter | 201 Kategorier | 333 Brands | 267 Forhandlere

Bedste Braun Elektrisk Tandbørste: Se top 5

(Opdateret oktober 2023)

Du er landet på Koekkenredskaber.dk, det helt rigtige sted at finde Braun elektriske tandbørster. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 5 Braun elektriske tandbørster

  De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på Braun elektriske tandbørster | ✅ Elektrisk tandbørste-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Detaljeret gennemgang af de 5 bedste Braun elektriske tandbørster

  Her kan du se hele vores liste over de bedste Braun elektriske tandbørster som du kan finde lige nu.

  1: Oral-B Eltandbørste Pro 900

  Hvorfor vælge Oral-B Eltandbørste Pro 900?

  Genopladelig elektrisk tandbørste, der sikrer rene tænder hver dag.Denne eltandbørste er både utrolig effektiv, men samtidig skånsom overfor tænderne, så den også kan anvendes til sensitive gummer. Børstehovedet er konstrueret således, at det fjerner 100% mere plak og skidt end en almindelig manuel tandbørste. Efterlader dine tænder smukke og hvide.Indhold: Der medfølger et 3D børstehoved, der nemt fjerner plak fra alle vinkler af tænderne, samt et Sensi UltraThin børstehoved. Derudover medfølger en opladerstation med plads til 2 børstehoveder.

  2: Braun Oral-B Eltandbørste Pro 600 CrossAction

  Hvorfor vælge Braun Oral-B Eltandbørste Pro 600 CrossAction?

  Elektrisk tandbørste med 3D teknologi er designet til at ramme tænderne fra den bedste vinkel. Børstehovedet kommer rundt i alle kroge og fjerner op til 100% mere plak end ved almindelig tandbørstning.Tandbørsten roterer og pulsere og lader dig vide når den 2 minutters anbefalede børstetid er gået. En tandbørste anbefalet at tandlæger verden over.

  3: Braun Oral-B Pro1 290 Duo Sensi White Elektrisk Tandbørste

  Hvorfor vælge Braun Oral-B Pro1 290 Duo Sensi White Elektrisk Tandbørste?

  Disse flotte slanke el-tandbørster hjælper dig med at børste dine tænder til profession. Den beskytter følsomt tandkød og hjælper med at holde det sundere. Derudover giver den dig også besked om, hvis du trykker for hårdt med børsten. Det tynde design gør at tandbørsten ligger godt i hånden og er nem at anvende. Tandbørsten fjerner op til 100% mere plak end en almindelig manuel tandbørste. Ikke nok med det, så har den en timer på 2 minutter, så du får børster tænderne længe nok. Tandbørsten laver 48.000 børstebevægelser i minuttet, 8800 oscilleringer og 4000 pulseringer.Anvendelse: Anvend din favorit tandpasta på børstehovedet og du er klar til hvide rene tænder.

  4: Braun Silk Epil 5 + Oral B Elektrisk Tandbørste

  Braun Silk Epil 5 + Oral B Elektrisk Tandbørste

  Hvorfor vælge Braun Silk Epil 5 + Oral B Elektrisk Tandbørste?

  Tekst er under udarbejdelse...Indeholder:1 x Silk Epil 5 1 x Oral B el tandbørste

  5: Oral B Braun Pro 700 CrossAction Elektrisk Tandbørste

  Oral B Braun Pro 700 CrossAction Elektrisk Tandbørste

  Hvorfor vælge Oral B Braun Pro 700 CrossAction Elektrisk Tandbørste?

  Denne elektriske tandbørste er både utrolig effektiv, men samtidig skånsom overfor tænderne. Børstehovedet er med CrossAction® og konstrueret således, at den fjerner 2 gange mere plak og skidt end en almindelig manuel tandbørste. Efterlader dine tænder smukke og hvide. Gør det nemt at børste tænder. Der medfølger en opladerstation til denne eltandbørste.

  Andre mærker af elektriske tandbørster

  På vores liste her har vi samlet de Braun bedste elektriske tandbørster på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige elektrisk tandbørste til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top