Du er landet på Koekkenredskaber.dk, det helt rigtige sted at finde Bitz tallerken. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Bitz tallerken tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Bitz Gastro tallerken 27 cm sort/amber

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Bitz Gastro tallerken 27 cm sort/amber” fås til 79,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Serie af tallerkner, der er designet af danske Christian Bitz, ernæringsekspert, forfatter, debattør m.m., som blev kendt igennem bl.a.
at medvirke i Go’ Morgen Danmark.
Gastro-tallerknerne er fremstillet i stentøj med en smuk reaktiv glasur, der skaber e…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Bitz Gastro Tallerken 27 cm Sort/Mørkeblå

Anden anbefaling har vi fundet hos KitchenOne.dk, hvor du kan købe Bitz Gastro Tallerken 27 cm Sort/Mørkeblå til kun 108,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Bitz – Gastro Tallerken Sort/blå 27 cm.BITZ tallerken fremstillet i mat sort/blankt mørkeblåt stentøj.
Dia.
27 cm. Stentøjet er fremstillet med en smuk reaktiv glasur, der giver det ekstra glød. Stentøjet er velegnet til maskinopvask, mikroovn o…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

3: Bitz Tallerken 27 cm porcelæn

Næste anbefaling er “Bitz Tallerken 27 cm porcelæn”.

Dagens bedste tilbud på “Bitz Tallerken 27 cm porcelæn” har vi fundet hos KitchenOne.dk hvor prisen lige nu er 78,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Hvis du er til enkel og elegant borddækning, så er benporcelænsstellet fra Bitz et sikkert hit. Benporcelæn har en større modstandsdygtighed mod skår end almindeligt porcelæn og er generelt kendt for sin stærke holdbarhed.
Samtidig har materialet en spec…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

4: Bitz Gastro Tallerken 21 cm Sort/Mørkeblå

Sidste produkt på vores liste er Bitz Gastro Tallerken 21 cm Sort/Mørkeblå som vi har fundet til 78,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Bitz – Gastro Tallerken Sort/blå 21 cm.BITZ tallerken fremstillet i mat sort/blankt mørkeblåt stentøj.
Dia.
21 cm. Stentøjet er fremstillet med en smuk reaktiv glasur, der giver det ekstra glød. Stentøjet er velegnet til maskinopvask, mikroovn o…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Bitz tallerken i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Bitz tallerken:

Dyreste Bitz Tallerken på listen er Bitz tallerken Gastro 27 cm sort/grøn fra Erling Christensen Møbler med en pris på 129.00. Billigste udvalgte Tallerken er Christian Bitz – Gastro Tallerken Sort/Amber 17 cm. som du kan købe for 39.95 hos Emmalys. Forskellen på de to priser er 89.05 kr. – de 4 Bitz Tallerken vi har fundet koster i gennemsnit 562.22 kr.
Ovenstående Bitz Tallerken data og priser er hentet fra 3 butikker (KitchenOne.dk, Emmalys, Erling Christensen Møbler). Alle Bitz Tallerken tilbud er opdateret i dag 02-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Tallerken guides:

Fandt du ikke det rigtige Tallerken blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Tallerken: