Du er landet på Koekkenredskaber.dk, det helt rigtige sted at finde Babymoov tallerken. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Babymoov tallerken tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Babymoov Silikone Tallerken med Opdelte rum – Dog

  • Mærke: Babymoov
  • Materiale: Silikone

Vores første anbefaling er “Babymoov Silikone Tallerken med Opdelte rum – Dog” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Tallerken velegnet til børn fra 6 måneder – er med til at udvikle finmotorik og uafhængighed ved måltiderDenne smarte tallerken er lavet i 100% fødevaregodkendt silikone og er velegnet til børn fra 6 måneder.
Tallerkenen er med til at understøtte udviklin…

Tjek bedste pris ❯❯

2: Babymoov Silikone Tallerken med Opdelte rum – Fox

  • Mærke: Babymoov
  • Materiale: Silikone

Sidste produkt på vores liste er Babymoov Silikone Tallerken med Opdelte rum – Fox som vi har fundet til 189,95 hos MamaMilla.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Træn dit barns finmotorik og uafhængighed ved måltider ved hjælp af denne 3 delte tallerkenDenne smarte tallerken er lavet i 100% fødevaregodkendt silikone og er velegnet til børn fra 6 måneder.
Tallerkenen er med til at understøtte udviklingen af barnets…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Babymoov Tallerken på listen er Babymoov Silikone Tallerken med Opdelte rum – Dog fra MamaMilla.dk med en pris på 189.95. Billigste udvalgte Tallerken er Babymoov Silikone Tallerken med Opdelte rum – Dog som du kan købe for 189.95 hos MamaMilla.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Babymoov Tallerken data og priser er hentet fra 1 butikker (MamaMilla.dk). Alle Babymoov Tallerken tilbud er opdateret i dag 05-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Tallerken guides:

Fandt du ikke det rigtige Tallerken blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Tallerken: