Find Køkkenredskaber blandt 308+ produkter

Priser og lagerstatus på nedenstående køkkenredskaber er senest opdateret i dag (24/07 - 2024) kl. 09:07

Du er landet på Koekkenredskaber.dk, det helt rigtige sted at finde køkkenredskaber. Vi har udvalgt 308 af de bedste produkter hos 🇩🇰 danske forhandlere lige nu, så du er sikret et godt køb! ✅

OBS: Du kan også bruge vores filtre og sorteringsmuligheder som hjælp til at finde præcis det køkkenredskab tilbud du leder efter. ⭐

Du ser på 308 forskellige køkkenredskaber fra 28 forskellige mærker:

Nulstil alle filtre
Billede af Petromax Cast-iron stack grate grillrist, 23cm - Madlaving

Petromax Cast-iron stack grate grillrist, 23cm - Madlaving

229,95 kr.

119 kr.

Billede af Point Virgule Skænkeprop I Metallic Sort - Køkkenredskaber

Point Virgule Skænkeprop I Metallic Sort - Køkkenredskaber

79,95 kr.

71,95 kr.

Billede af Point Virgule Genanvendelig Krystalsten Som Isterninger - 6 Stk. - Køkkenredskaber

Point Virgule Genanvendelig Krystalsten Som Isterninger - 6 Stk. - Køkkenredskaber

129,95 kr.

118,95 kr.

Billede af Petromax GF1 kageform med låg

Petromax GF1 kageform med låg

566,95 kr.

479 kr.

Billede af Dreamfarm Spina - Køkkenredskaber

Dreamfarm Spina - Køkkenredskaber

299,95 kr.

266,95 kr.

Billede af Petromax Campingkøkken Atago

Petromax Campingkøkken Atago

1697 kr.

1.590 kr.

Billede af Petromax MF6 muffinform

Petromax MF6 muffinform

269 kr.

219 kr.

Billede af Excellent Houseware køkkenredskaber 6 dele

Excellent Houseware køkkenredskaber 6 dele

250 kr.

228 kr.

Billede af Dreamfarm Garject Lite Black

Dreamfarm Garject Lite Black

199,95 kr.

130 kr.

Billede af Dreamfarm Clongs 15" BBQ - Black

Dreamfarm Clongs 15" BBQ - Black

190 kr.

100 kr.

Billede af Petromax - Emaljetallerkener, 2 stk. (White)

Petromax - Emaljetallerkener, 2 stk. (White)

208,95 kr.

175 kr.

Billede af Petromax Fire Stand - Køkkenredskaber

Petromax Fire Stand - Køkkenredskaber

135,95 kr.

123,95 kr.

Billede af Petromax Bag For Loki - Køkkenredskaber

Petromax Bag For Loki - Køkkenredskaber

366,95 kr.

330,95 kr.

Billede af Dreamfarm Garject Lite Red - Køkkenredskaber

Dreamfarm Garject Lite Red - Køkkenredskaber

199,95 kr.

177,95 kr.

Billede af Petromax Dutch Oven FT3, 1,6L

Petromax Dutch Oven FT3, 1,6L

499,95 kr.

399 kr.

Billede af Lifeventure Ellipse Tumbler, Graphite - Køkkenredskaber

Lifeventure Ellipse Tumbler, Graphite - Køkkenredskaber

42 kr.

38,95 kr.

Billede af Muurikka Smoking Chips of Alder 10 L

Muurikka Smoking Chips of Alder 10 L

156,95 kr.

129 kr.

Billede af Dreamfarm Clongs 12" Black

Dreamfarm Clongs 12" Black

160 kr.

109 kr.

Billede af Opinel Nomad Kartoffelskræller N°06

Opinel Nomad Kartoffelskræller N°06

130 kr.

110 kr.

Billede af Petromax Petromax Firegel (1 Tube) - Køkkenredskaber

Petromax Petromax Firegel (1 Tube) - Køkkenredskaber

26,95 kr.

23,95 kr.

Du kigger lige nu på 308 køkkenredskaber fra 28 forskellige mærker. Brug filtrene øverst på siden for at indskrænke din søgning, eller klik på linksne her for at gå til den dedikerede brand-side: Aida Dantoy Design Letters Dr. Oetker Easy Camp Ecoiffier Esschert Design House Doctor JaBaDaBaDo Jetboil Lifeventure Lékué Moccamaster Muurikka Nicolas Vahé Opinel Parktool Petromax Sea to Summit Seatosummit Sistema Tatonka Tefal Tentipi TravelSafe Victorinox Yamazaki ferm LIVING

Flere køkkenredskaber du vil elske og gode grunde til at vælge ordentlig kvalitet

Vi kender alle til de klassiske køkkenredskaber såsom grydeskeer, dørslag og knive, som man ikke kan leve uden. Der findes også mange forskellige slags, som vi aldrig får brugt efter køb. Og så er der dem, som der ikke er så mange, der har hørt om endnu, som ville kunne gøre hverdagen nemmere og mere spicy.

 

Om det gælder børn, der skal have skeer, der gør det nemmere for motorikken, eller studerende med trang plads i køkkenet, så læs med her, og bliv inspireret til at tilføje lidt mere kvalitet i alle ugens dage.

Køkkenredskaber til mor, far og børn

Vi lever i en moderne verden, hvor man er begyndt at gå mere op i kvalitet og miljøvenlighed end farverig plastik. Ønsker du at give din børn en god start på et miljøvenligt liv, kan man eksempelvis anskaffe sig bestik til de små, der er lavet af bambus eller andre træmaterialer.

 

Til de børn, der har svært ved at slippe legetøjet, når man skal sidde til bords, kan man få skeer med biler eller fly i enderne.

 

Sidder man med en lille ny, der skal til at lære at spise grød, er en nybagt forældres værste frygt, at barnet skal brænde sig i den lille, sensitive mund. Her kan det være praktisk med en babyske, som skifter farve, hvis temperaturen er tilpas høj. Det er smart, da det ikke er altid, at den voksne mund kan vurdere, om maden egentlig har en tilpas temperatur, da voksne er mere resistente.

Smarte redskaber til minimalister og studerende

Et godt trick, til dem der ikke har de største boliger og for den sags skyld køkkener, er at købe ting til køkkenet, der kommer i en samlet pakke med flere dele, da det oftest er meningen, at det ikke skal fylde så meget. Det kan være lidt dyrere at købe pakker med flere dele, men de penge er hurtig tjent hjem, hvis man sammenligner med priserne for varerne enkeltvis.

 

I stedet for at fylde køkkenskufferne med skeer, og skabet over emhætten med krydderier, kan man få et stativ, som kan bære det hele og samtidig fylder minimalt. Hvis man investerer i bradepander i samme form, kan de mindste sættes ned i de større, så det praktisk talt kun fylder for en, og det er noget der kan skabe rum på hylderne.

Kvalitetsbevidsthed betaler sig

Når det drejer som om knive, er der ikke noget værre end en sløv en. Og sløve bliver de billige hurtigt, da der er forskel på metallets kvalitet. Men leder man de rigtige steder, er det muligt at finde kvalitets knive til en overkommelig pris.

 

Ikke mindst er det supervigtigt, hvordan man sliber sine knive. Det nytter ikke meget med et gammelt stykke strygestål, som du har arvet fra din morfar. Det kan sagtens betale sig at investere i ordentlig knivsliber, da det på den lange front vil spare dig arbejdstid i køkkenet. Det er virkelig noget, der gør det sjovt at lave mad, når knivene er skarpe. Det gælder både, når der skal skæres grøntsager og stege.

Gør vægttabet sjovt med disse remedier

Som nævnt ovenover er det vigtigt at have styr på sine knivblade, så man eksempelvis kan skære lækre grøntsager. Dog findes der utallige køkkenredskaber, som kan gøre det sunde liv lidt sjovere. En vægt er ofte en essentiel del af et køkken, og det kan blive en hel hobby at gå op i, hvor meget man spiser. Man får øjnene op for kalorierne, når man begynder at veje.

 

Et lidt utraditionelt redskab, som måske kan erstatte nogle af de mange kulhydrater, der findes i pasta, er en slicer. Så kan du selv finde på alternativer til spaghetti, ved for eksempel at slice en zucchini ud i lange strimler. Så er det pludselig sjovt at gå med den sunde bane.

 

Der findes utallige måde at gøre livet nemmere på. Maden fylder meget i vores hverdag, så hvorfor ikke starte i køkkenet? Det anbefales at gå efter kvalitet, så dine køkkenredskaber holder i mange år frem.

Hvorfor skal du købe køkkenredskaber på internettet i stedet for i butik? - 3 udmærkede grunde

Her kommer de 3 grunde til at købe køkkenredskaber på nettet som vi på koekkenredskaber.dk bedste kan lide.

Skal ikke stå tæt

Når man går i butikker kommer man tæt på andre mennesker - det kan ikke undgås. Og i virkeligheden også mere tæt end man måske selv bryder sig om.

For folk har nogle mindre charmerende sider, som de gerne får vist frem når de handler.

Der er altid mindst én der kunne trænge til et bad. Der er altid én der højlydt pudser næse.

Der er et par stykker der ikke fjerner bussemænd og ørevoks. Og nogle har madrester i skægget. At stå tæt på alle disse personer undgår du heldigvis ved at købe dit køkkenredskab på nettet.

Rådgivning er stadig en mulighed når du bestiller online

Nogle vil måske mene at når man køber sit køkkenredskab online er man dårligere informeret, eller går glip af den vejledning man kan få i en fysisk butik.

Tværtimod.

For webhopsne ved godt at der er en del af kunderne der har spørgsmål til køkkenredskaber inden de køber.

Så derfor investerer de kræfter og energi i at lave online guides der hjælper dig til at træffe det rigtige valg - lidt ligesom vi gør her på koekkenredskaber.dk.

Overskueligt at undersøge tilbud på køkkenredskaber

I din lokale by er der måske kun 1 eller 2 butikker der sælger køkkenredskaber. På nettet er der rigtig mange. Og på nettet er det meget meget nemt at sammenligne og finde den billigste pris på et køkkenredskab - det er derfor vi har lavet koekkenredskaber.dk.

Og netop fordi det er så nemt at sammenligne priser vil de fleste webshops gerne presse prisen helt i bund, sådan at du vælger at hande hos dem. De tjener stadig penge - og du får varen så billigt som muligt.

Det er ren win/win.

Find det du mangler på koekkenredskaber.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 34.511 produkter fra mere end 285 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 67.940 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-24 09:07:35.

198
Produkttyper
34.511
Produkter
285
Forhandlere
67.940
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.