Du er landet på Koekkenredskaber.dk, det helt rigtige sted at finde Gardena kniv. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Gardena kniv tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Gardena Knive til robotplæneklipper, 9 stk.

  • Dagens pris: 172,- kr.
  • Fundet hos Proshop.dk
  • Mærke: Gardena

Sidste produkt på vores liste er Gardena Knive til robotplæneklipper, 9 stk. som vi har fundet til 172,- hos Proshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Reservekniv til plæneklipning og pleje – klipning og findeling.Dette sæt med 9 reserveknive og 9 fastgøringsskruer er klart til brug, når knivene i GARDENA-robotplæneklipper R40Li skal udskiftes, så de kan klippe barberbladsskarpt og præcist igen.
GARDENA…

Se hos Proshop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Gardena kniv i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Gardena kniv:

Dyreste Gardena Kniv på listen er Gardena Knive til robotplæneklipper, 9 stk. fra Proshop.dk med en pris på 172.00. Billigste udvalgte Kniv er Gardena Knive til robotplæneklipper, 9 stk. som du kan købe for 172.00 hos Proshop.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Gardena Kniv vi har fundet koster i gennemsnit 172 kr.
Ovenstående Gardena Kniv data og priser er hentet fra 2 butikker (Proshop.dk, Homeshop.dk). Alle Gardena Kniv tilbud er opdateret i dag 02-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kniv guides:

Fandt du ikke det rigtige Kniv blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kniv: