Du er landet på Koekkenredskaber.dk, det helt rigtige sted at finde Eva Solo kniv. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Eva Solo kniv tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Eva Solo Knivmagnet til 8 knive

  • Mærke: Eva Solo

Sidste produkt på vores liste er Eva Solo Knivmagnet til 8 knive som vi har fundet til 319,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Opbevar dine knive sikkert på denne knivmagnet fra Eva Solo.
Magnetskinnen er designet således, at knivene ikke sidder op ad hinanden, men hænger individuelt, så du let kan udvælge den kniv du skal bruge uden risiko for at skubbe en af de andre knive ned….

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Eva Solo Kniv på listen er Eva Solo Knivmagnet til 8 knive fra KitchenOne.dk med en pris på 319.00. Billigste udvalgte Kniv er Eva Solo Knivmagnet til 8 knive som du kan købe for 319.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Eva Solo Kniv data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Eva Solo Kniv tilbud er opdateret i dag 05-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kniv guides:

Fandt du ikke det rigtige Kniv blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kniv: