Du er landet på Koekkenredskaber.dk, det helt rigtige sted at finde Abena kniv. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Abena kniv tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Abena Gastro-Line kniv, birketræ, premium, komposterbar, 100 stk.

Sidste produkt på vores liste er Abena Gastro-Line kniv, birketræ, premium, komposterbar, 100 stk. som vi har fundet til 95,88 hos VVSproffen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Opsamlingskar med rist til 2 stk.
200 liters tromler.EcoPolyBlend opsamlingkar er fremstillet af kunststof, hvilket gør dem modstandsdygtige over for både olie og en lang række kemikalier. Produktet ruster ikke, får ikke buler og er lette at flytte rundt…

Se hos VVSproffen.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Abena kniv i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Abena kniv:

Dyreste Abena Kniv på listen er Abena Gastro-Line kniv, birketræ, premium, komposterbar, 100 stk. fra VVSproffen.dk med en pris på 95.88. Billigste udvalgte Kniv er Abena Gastro-Line kniv, birketræ, premium, komposterbar, 100 stk. som du kan købe for 95.88 hos VVSproffen.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Abena Kniv vi har fundet koster i gennemsnit 95.88 kr.
Ovenstående Abena Kniv data og priser er hentet fra 2 butikker (VVSproffen.dk, vvs.dk). Alle Abena Kniv tilbud er opdateret i dag 02-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kniv guides:

Fandt du ikke det rigtige Kniv blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kniv: